Prepoznajte mi ovo |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 197198199200201 243> |
Korisnik | |
tanjica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 235 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
problemčića 2!
![]() 1.jel postoji neka biljka koja je jako slična slaku?naime susjeda mi je dala tu biljčicu međutim ona kaže da je to neka spešl vrsta koja se razmnožava jedino korjenom koji se polegne isključivo vodoravno i tako se zakorjenjuje.Inače ima dosta velike cvijetove iste kao slak, samo dosta veće.I da, preko zime ostaje vani, lišće popada i na proljeće se orezuje.Bila sam na temi "ipomoea" ali curke kažu da to nije slak ![]() 2. dobih danas opet od iste susjede neko sjeme holandske penjačice koja cvate u više boja .. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Bijele, žute, ružičaste, sa zelenim i sa srebrnim listovima - sve mi to zovemo margarete.
Ali, neki dan sam u cvjećarni vidjela mislim baš ovakve margarete, a na teglici je pisalo (a ja prepisala) argyranthemum. |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
u dogovoru s Dudom-Lave stavljam ovu ljepojku srebrnastih listova na identifikaciju. Molimo vas, tko može prepoznati ovu "margaretu"?
![]() |
|
![]() |
|
Hvala na trudu iako sam sada malo zbunjena, no bitno da je božur!
![]() |
|
![]() |
|
muhlenbergia ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 18 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 2241 |
Retriver Sara Na slici od 06. travnja je Paeonia suffruticosa - drvenasti božur |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Hvala tropi , bio si brz
![]() ![]() |
|
![]() |
|
tropi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2008 Status: Offline Bodovi: 745 |
CHRYSTOLIA HIMALAYENSE
|
|
izbalansiranu dijetu čini po jedan kolač u svakoj ruci!
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Molim vas , ako netko zna što je ovo, inače je koliko sam shvatila trajnica i dosta niskog rasta , te raste u širinu kao mali grmić:
![]() |
|
![]() |
|
hvala puno na prepoznavanju i odgovoru!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Plemeniti ili kineski božur (Paeonia lactiflora).
|
|
![]() |
|
draga Otok, hvala ti, i meni se čini da je neki ešinant.
![]() ![]() ![]() A, ovaj grm ti nije poznat?
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
1. aeschinantus (barem mislim)
|
|
![]() |
|
jel ima netko tko me može prepoznati:
![]() |
|
![]() |
|
molim vas, ako netko može prepoznati ovu ljepoticu:
![]() |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Hvala Natalija, to je Biberovac / Peperomia!
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Rijeka
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Iris,aj pogledaj pod aurinu za prvu(ja to zovem malo žuto)a drugo bi mogao biti digitalis
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
molim pomoć...ponovno ne znam šta sam sijala i sadila
![]() vjerojatno su trajnice jer su prezimile....samo kako se zovu?
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 197198199200201 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |