Mali bilogorski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9596979899 165> |
Korisnik | |
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
predivno je
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
![]() Sviđa mi se tvoj kamenjar.Sve je puno lijepih boja ![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
dokaz da su radovi u tijeku
![]() koraljna zvončika ![]() pelargonije su zauzele svoje mjesto, malo ih pati vjetar ali one odoljevaju ![]() ![]() glicinija samo što nije procvijetala ![]() margareta ![]() crvena srdašca ili kako ih neki zovu minđuše- crvene ![]() ![]() ![]() primula ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
tulipani i dalje cvijetaju- mix
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Flavia, Retriver-sara, Misty-da, Cimicifuga, Smrcko, Triša, Kockavica hvala vam što obilazite moj mali vrt
![]() Bergenija hvala na pohvalama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kockavica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 12 Studeni 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 227 |
sve je lijepo kod tebe i orhideje i kamenjar i da ne nabrajam dalje... čista petica...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Penjalice za klematise prekrasna, ideja za 5, a kamenjar i jučer i danas i sutra prva liga.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Auuuu koliko prekrasnog cvijeća i novina
![]() Kamenjar predivan ![]() Potporanj za klematise predivna ideja, i ja moram nešto smisliti. Pa i ja imam 2 klemića ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
I kuća i vrt su ti puni prekrasnog cvijeća!
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Evo me malo k tebi, barem ovako
![]() Sve su ti već napisali i ja mogu samo potpisati sve to, posebno za kamenjar! Inače nisam veliki ljubitelj orhideja (osim kad se sjetim da je u Brazilu orhideja šumski cvijet!), ali ova tvoja je posebno lijepa! Kad gledam sve što si ti uradila shvatim kako sam ja tek izležena vrtlarica ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Budno ću pratiti napredovanje clematisa. Vjerujem da će biti lijepi kad svi procvatu!
Pohvala kamenjaru; bogat, rascvjetan i lijep!
![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Kamenjar ti je stvarno fenomenalan. Nesmijem previše to gledat, jer sam već na li-la da si ga i ja instaliram, ali stvarno nemam kud, pa me to ipak na neki način stopira u planovima. Nema veze, imamo tvoj pa ćemo uživati
![]() ![]() |
|
![]() |
|
drage moje hvala na posjeti i dođite opet
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
eto progutala sam slova
![]() |
|
![]() |
|
bravo za sinove
![]() noiteti su divi, kamenjar predivan ![]() |
|
![]() |
|
goga-zg ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 573 |
kamenjar je fenomenalan.
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Bromi ja sam uživala gledajući tvoj rascvjetani vrt. Ali onda imam osjećaj da je moj vrt u Sibiru, kod mene skoro pa ništa novoga...
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Bravo Bromi sve po špagi, kamenjar je prekrasan, a tulipana ko u priči, ova nova orhideja tigrica je savršena, a tek banana
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma šta da kažem baš ----Kraljice.-.... svaka čast nemam rijeći a ne mogu ni puno pisati od ruke
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9596979899 165> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |