OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 217218219220221 374> |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Slikat će alstromerije kad procvatu, sve su iste boje, svjetlo lila.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Kod mame ti je prava džungla , a to volim
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
A mama je ,znači,usadila ljubav prema biljkama svojoj kćeri!Molim te,uslikaj mamine alstromerie u cvatu.
|
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Zanišljam si kako alstromerie izgledaju kad procvatu?!
Mora biti čaroban prizor!
Pohvale mami
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Prekrasna mamin vrt
![]() |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
err bome kod mene alstromerije ne izgledaju tako
![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
OTOK alstroamerije izgledaju bozanstveno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Koliko toga se može napisati u mjesec dana to je čudo....
pa sam si uzela vremena i onda sam mislila da me poslije fotke "vesele gredice" nemože ništa više osupnuti a onda sam došla do ove fotke
![]() predivna mi je ovak u roza tonovima. A vrt tvoje mame je posebna prekrasna priča.
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Prekrasno sve...prekrasno...
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Za vas koji volite i imate alstroamerije - slikala sam ih u vrtu moje mame
da vidite kako one sada izgledaju ![]() ![]() a kad smo već u maminom vrtu, još par slika bijele kale počinju cvjetati ![]() ranunculusi ![]() kalistemon koji sam joj poklonila za Dan žena ![]() i trešnja u cvatu ![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
svaki put se veselim tvojim stranicama , sve zivo i lijepo
![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
veselo je u tvom vrtu cvijece pa zivtinjice , a ne brini nisi jedina sa puzevima ja sam jucer potrosila pola kantice soli kod mene neke nisu ni uspjele procvijetati, a ako tako nastave ni perunike nece imati lisca kad ce procvijetati
![]() ![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Ko zna zasto
![]() ![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
a šta je portun
![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Baka, ja uopće nemam portun, pa ne škripi ni danju ni noću. Kod mene ti je prolaz slobodan, sve "na izvol'te" (mislim na cvijeće, naravno
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ništa mi više nije jasno. Imaš sukulente u važićima, slobodne...cvijeće u važićima, slobodne... svega i svačega i sve tako lijepo jedno s drugim posloženo!
Kakav ti je portun? Je l' škripi po noći?
![]() ![]() Tako se samo raspitujem ako me put nanese na tvoj Otok!
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Tvo je vrt draga Otok, iz dana u dana sve ljepši ljepši i kada već čovjek pomisli da ljepši biti ne može.
Fascinirana sam tvojim vrtom sa sukulentima, jednu noć ću ti se samo došuljati i sve pobrstiti.
Kamenjari čarobni, kaj čarobni, prečarobni, sve s ukusom i mjerom
ukomponirano.
Bravo draga, lijepi pozdrav
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Kao što kaže Lantana gušt je uvijek prošetati tvojim vrtom.....Kamenjar ti je super. M uostalom što kod tebe nije super. A koliko si ispred sa svim tim prekrasnim cvatnjama
![]() ![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 217218219220221 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |