LORIN vrt i cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5152535455 111> |
Korisnik | |
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Tulipani su ti svakim danom ljepši
![]() ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Predivno Lorica
![]() ![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
drage cure, jeste se umorile šetajući....jeste malo posjedile na kljupici i gledale u zvjezdano nebo......da li vam je bilo ugodno....možda malo sviježe. Ostavit ću dekicu pa se umotajte.
Flavijice "naša" dva tulipana, ko dva brata.
Cimi, jesam jesam, kao hrčak, samo što MM stalno gundja a onda kaže prijateljima "kako vam se svidja moj vrt"....da "moj" grrrrr
![]() Jagoda, ako bude upola tako lijepa kao mna slici bi ću presretna, i nemj previše razmišljati
![]() E kad sam već tu malo novina
Iglica
![]() Coleusi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I zajednička slika sa Carex Comens
![]() Hechera u punom cvatu
![]() Iris Barbatus
![]() ![]() Saxifraga u punom cvatu.....
![]() Za sada dosta,,,,,,drugi puta još
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Lora preljepi tulipani, a lonicera je za 5, razmisliti ću o njoj....
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
maryann ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 246 |
ma sve je super ,ali onaj kameni cvijet je sve nadmasio,to ja sad govorim jer izgleda da ce i moj procvitati uskoro juhuuuu
|
|
If tears could build a stairway
And memories were a lane We would walk right up to Heaven And bring you back again... |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
prekrasni suuuuuuuuuuu
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prekrasno Lora
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Lorica, prelijepi noviteti, krasno uređen vrt i super slikice!!! I moji tulipančići te vrste izgledaju identično tvojima. Budem danas malo poslikala!
![]() |
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Draga Lora, pa ti si pravi hrčak za cvijeće! Tvoj vrt je pun cvijeća kao šipak koščica - ali, uvijek se nađe mjesto za neki novi cvjetek, zar ne?
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ma tulipani su baš ukras u tvom vrtu, ali ja čekam agiće.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
drage moje cure, ma moram vam pokazati nove tulipane koji su preko noći nikli.....sutra če ih biti izgleda još, jer sam vidjela danas da se počinju i drugi otvarati......
Korijenko, jedva čekam da popijemo kavicu zajedno, a nepeta e to ćeš "lopatati"....
Triša, MM zadovoljan.... hmmmmm. a tko će drugu "stranu "zalijevati...Da znaš da je danas popodne "vjetar odnio" brdo sjemenki tagetesa kod šogora.....
Evo sada tulipančiće
Flavijice ovaj prvi mislim da imamo obadvije
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Meni se čini da si se već preselila malo preko žice, lako za šogora, tm će biti "oduševljen" - morate brzo instalirati navodnjavanje, nema druge.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Loraaaaa....provjerila sam datum..... sutra ti stižem..... u svakom slučaju iza 17,00
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
![]() ![]() Moraš nam staviti sliku gdje odmaraš na klupici ispod luka da vidimo kako i uživaš....
![]() Vidim da si napravila predivne kombinacije, dočekala si, konačno i tulipane
![]() ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
stvarno si neumorna
![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Definitivno te treba prijaviti na natječaj!
Pa što ti radiš iz tog vrta! Čudesa!
Predivno!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Šmrčko tako si me nasmijala, baš kako se kaže s guštom.Sjedim tu za lapom i smijem se, Ako se B. digne, mislit će da sam čaknuta.....
![]() A da znaš,da ova ideja sa sjemenjem nije ni najmanje loša..Imam puuuunooooo sjemenki tagetesa, sutra će to vjetar svugdje raznesti. A moram pogledati možfda mi je još što ostalo.....Ali ću se smijati ako nikne
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Pa neumorna si, za čas si realizirala ideju o prebacivanju tratinčica. Izgleda super i tako veselo
![]() I čak si sve posadila ![]() ![]() Treba te uzeti za ratnog stratega " Kako da nikne biljka u neprijateljskom teritoriju". Umjesto bombi ćeš koristiti sjemenke i lukovice ![]() Kad to sve naraste reci onoj strani da je vjerojatno bura raznijela sjeme, baš će oni znati što lukovica što sjeme ![]() ![]() I pokažeš im slike iz Hojčekinog vrta jastučac i iberis kako rastu iz zida, sve je moguće ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5152535455 111> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |