Detalji iz mog vrta |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 36373839> |
Korisnik | |
Zvjezdana ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I meni je ovo nekako promaklo! Stvarno imaš preljepi vrt....
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Dada prekrasno, hvala ti za ove prekrasne fotke
![]() |
|
![]() |
|
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
dada prelijepo svaka cast
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Naravno, rado ću podijeliti pelcere, ali iz iskustva znam da se klematis reznicom dosta teško razmnožava. Ako netko zna brži i uspješniji način razmnožavanja molim da javi. Loniceru nije teško uzgojiti iz reznice. Uz pergolu se penje Lonicera japonica, a uz ogradu Lonicera tellmanniana (može se vidjeti na onoj posljednjoj slici). U svakom slučaju, uzet ću više reznica, pa ako se zakorijene rado ću ih podijeliti. I još jednom, hvala svima na riječima dobrodošlice!
|
|
![]() |
|
kika ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Srpanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 969 |
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
Prekrasno Dada i dobro došla! Kad i ako bude mogu li te zamoliti za pelcer lonicere i onog plavog klematisa?
|
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Hvala na ovima divnim fotografijama u ovako hladno vrijeme
![]() |
|
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() |
|
patuljak ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2007 Status: Offline Bodovi: 76 |
![]() |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Evo još par fotografija,uz dozu nostalgije, jer umjesto cvijećem moj vrt je prekriven snijegom...ali i snijeg ima svojih čari
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
patuljak ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2007 Status: Offline Bodovi: 76 |
Hvala dada!!!
![]() |
|
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Dada dobro nam došla i još dugo, dugo se družila s nama.
Kao što su svi naprijed rekli i ja ponavljam cvijeće ti je prekrasno i oduševljena sam sa slikama kao i sa Reom. Nadam se da ćeš nas razveseliti s još detalja iz svoga vrta, a i svoje kučne kolekcije jer sasvim sam sigurna da i u kući imaš krasnih biljkica. Samo hrabro i pohvali nam se bez srama jer mi ti slikice jako volimo. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Patuljak, zbog nekih tehničkih problema ne mogu postaviti fotku "Lonicera pod snijegom", ali evo šaljem ti fotografiju pergole dok još ništa nije raslo uz nju...možda dobiješ inspiraciju.
![]() |
|
![]() |
|
Na slici br.7 je Lonicera japonica, bez problema preživi u kontinentalnom dijelu Hrvatske, vrlo se lako razmnožava, brzo raste i po noći miriši poput jasmina...zaista krasna biljka
|
|
![]() |
|
Drago mi je da vam se osim cvijeća sviđa i moja ljubimica Rea, nježni, prekrasni i privrženi pas, koju obožavam baš kao i cvijeće. Av, av, av...
|
|
![]() |
|
leptiri rado slijeću na ljetni jorgovan, a upravo tamo sam uspijela napraviti ovu fotografiju...nakon dugo čekanja
|
|
![]() |
|
![]() ![]() Jeli ono na 7 slici orlov nokat (ona penjačica)? Predivna je!!! Vjerujem da lijepo miriši! A i pesek i ono izdubljeno drvo izgledaju ![]() ![]() Ažurirao patuljak - 30 Prosinac 2007 u 22:56 |
|
![]() |
|
pomme dor ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Već proklijao ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Status: Offline Bodovi: 158 |
Super forografije, posebno mi se sviđa ona s leptirom. Nadam se da peseku po ljeti nije prevruče. Detalji su zaista sjajni, a koliko mi se čini vrt ti ništa ne zaostaje po ljepoti.
![]() Dobrodošla. |
|
Pomme
http://mes.pommes.free.fr Posjetite, redovito stavljam nove stranice. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 36373839> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |