nada-m nova galerija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 33> |
Korisnik | |
vania ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 12 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 128 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prekrasni radovi, sve pohvale Nado.. Mislim da sam prvi put vidila tvoju galeriju i baš mi je sila.. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mima051 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 325 |
Prekrasni radovi,naročito lampe
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Nado, falili su tvoji savršeni radovi!
![]() Sve su ti lampe odlične...možda bih ipak odlučila između prve dvije...al ne mogu..teško, teško....svaka ima svoj čar.... ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
URL=http://www.cvijet.info//slike_cvijeca/decoupage/moje_slike/10722.aspx]
|
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
![]() |
|
[URL=http://www.cvijet.info//slike_cvijeca/decoupage/moje_slike/10720.aspx]
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
nado moja,ja sam stvarno impresionirana i klanjam se majstorici
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Hvala ti na odgovoru, još nisam radila sat na drvu.
Tvoj izgleda fantastično!!!
|
|
![]() |
|
Za Proljeće
Misliš na ovaj zadnji sat koji je još bez kazaljki, to je drvena podloga , ima dva nivoa, prvi ravan podloga i okvir i gore još jedan okvir.Satove i sve od drveta mi radi jedan spretan i kreativan majstor |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Nada, opet prekrasni radovi. Samo me interesira na kakvom materijalu si radila onaj sat, ne izgleda mi kao staklo? Koja je to debljina materijala?
|
|
![]() |
|
Kika 56
Drago mi je što si posjetila moju galeriju i pohvalila moje radove. Salvete kupujem gdje vidim , u svakom centru pogledam šta ima,nešto mjenjam sa kolegicom koja se bavi istim poslom, ako ti se baš nešto posebno sviđa ,a ja imam reci i u pp ostavi adresu pa ti mogu u pismu poslati. Anđelka Nije lako sve pogledati i ostaviti komentare, jer svi radovi zaslužuju pažnju, a vremena uvijek premalo,hvala što si me posjetila. |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
kaj ja nisam ovdje ostavila svoj komentar
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Poštovana umjetnice,ima više od sat da studiram tvoje radove kojima sam očarana(dekupaž,razni hobiji).Imam brdo salveta ali ništa slično tvojim cvjetnim uzorcima koji me fasciniraju.Zanima me kako dolaziš do njih?Još bih se zadržala ali me djeca tjeraju s komp.,kažu da sam prešla sve granice i da ću u kaznu,nemam mjere kad ga se dočepam.Lijep pozdrav iz nekada lijepog Mostara.
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
predivni radovi |
|
![]() |
|
Hvala svima koji su pomogli oko mog problema sa porukama , rješeno je
|
|
![]() |
|
Molim moderatorice da me upute kako da prekinem ispis svih komentara koji se odnose na cvijetni forum na email, jer klikom na link koji je ispod svake poruke to nisam postigla.
Oprostite što sam za svoj problem iskoristila ovaj prostor. Hvala nada-m |
|
![]() |
|
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
sat me oduševio
![]() ![]() ![]() |
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Sve je super,malo neobičnije,ali zadnja sl.mi je prekokrasna.
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
|
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 33> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |