Slavonkin balkon i dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 25> |
Korisnik | |
SLAVONKA ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1489 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ukrasni luk
![]() |
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
SLAVONKA ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1489 |
zaboravih kako se zove,bila sam na Olibu za Usks pa sam si načupala puno grana sa pupovima ![]() ![]() ![]() |
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
Hvala Anaida,Pčelice,Otok,Željka,Mira i Štefkaja
![]() Tehnički problemi su riješeni a slikica ima puno,puno...
Pelargonije su mi ove godine prekrasne i njih najviše sadim a od surfinija sam odustala,neće mi kao prije,njih kupim samo za svoj "bućkuriš"
A kućne biljke su podivljale,mama me skoro pitala s čime ja to zaljevam,nove i nisam nabavljala,moram ostaviti curici mijesta u kući da može "juriti" u hodalici
![]() |
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Pelargonije su ti prekrasne...napokon si tu sa slikicama, sada nas nemoj pustiti da dugo čekamo na druge..
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Predivne pelargonije imaš
![]() |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Pelargonije su odlične, baš su se rascvjetale, a na mojima tek kreću popovi!
|
|
![]() |
|
pčelica7 ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
uz ove krasne balkonske cvjetiće, nemoj zaboraviti sobne biljke poslikati, znamo da imaš pozamašnu kolekciju
![]() |
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Od jednog do drugog javljanja nakupila si puno krasnih cvjetića.
Nadam se da su tehnički problemi rješeni pa ćeš se češće javljati. |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Slavonko naša, pa dobro nam došla!! Rijetko te vidimo a nedostaješ i ti i tvoje slikice! Pozdrav cijeloj obitelji!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
balkon prije 20-tak dana,sutra slikam opet
![]() |
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
![]() |
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
punooo pelargonija ![]() ![]() ![]() |
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Drage moje ja se pojavila pa opet nestala
![]() hvala Triša,pčelice,sarajka,lantana,niho,frida,baka,bromelija,štefkaja,nichl,korijenko i nuna na pohvalama
![]() imala sam problema s ruterom i 3 tj.sam čekala gospodu iz t-coma da dođu bar pogledati u čemu je problem jer interneta skoro da i nisam imala,kad im je dosadilo moje zivkanje svaki par dana konačno su nekog poslali i dobila sam novi ruter
![]() |
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Prekrasne fritilarije
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Predivno ti je cvijeće..
|
|
![]() |
|
nichll =) ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 718 |
ja nemam riječi...prekrasno cvijeće....kale, gladiole, dalije, amarilisi....ma sve je za 10....
oprosti što te to ovako pitam no odakle si točno iz slavonije.... ![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
puno lijepog cviječa, prekrasni tulipani, ograda super izgleda, a vidim da je već dobila i stanare
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 25> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |