dio mog vrta |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 105106107108109 119> |
Korisnik | |
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pravo kaze gogo,spokojno i divno
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Uvijek se nauživam šetnje tvojim vrtom. Prekrasno je, spokojno, mirno, tiho....baš kao vrtovi vječno opjevani u nekom bosanskom sevdahu.... |
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Oduševio me tvoj voćnjak a pogotovo rascvjetana trešnja...... samo da bude krcata slatkim plodovima ......
A tek petunije i fuksije...... kako će to ljetos biti divno
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
dragi smrcko to je jedna od manjih ima jedna ogromna .i još jedna malo manja a malih po 3-4 g. starih da i ne govorim pa bude jako puno i največi dio propadne ali i ne prispjevaju u isto vrijema ,prema tome bujrum kad prispiju i ti a bogami bilo bi i za sve forumaše
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
draga nuno kupovala sam ih na različitim mjestima ,OBI,MERKUR, i po raznim pijacama pa vidječemo kad procvjetaju jer nijedna nije imala cvjet a navodno svi tvrde da su takve i takve ali neznam svakako ću staviti slikice čim procvjetaju
|
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Draga moja,ti si se super ponovila novim biljkama!I ja imam dvije fuksije sa šarenim listovima.cvijet im bude krupan i divan...Prekrasne slike krajolika,voćnjaka,povrtnjaka i cvjećnjaka!
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Predivne slike
![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Draga Sarajka šta si ti sve zasadila.Jesu li fuksije sve različite?
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() Skoro pa sam osjetila miris!!!
Žao mi je tvojih fuksija, ali kako vidim, već si se ti ponivila ne samo sa njima već sa svime ostalim.
Jedva čekam da se sve rascvjeta...bit će to eksplozija boja i užitka.
![]() |
|
![]() |
|
hvala vam na posjeti drage moje ,nadam se da će te i vi skupa samnom uživati ljetos u cvijeću
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Draga naša Sarajka, pa koliko si ti to cvijeća posadila... Krenula sam brojati tegle ali sam odustala
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Woow ljepote...vočnjak i sve ostalo me oduševilo...cvijeće je prekrasno, surfinije će bit prekrasne dok se razrastu..
|
|
![]() |
|
e sad jedna stara beharli trešnja i nadam se da vas nisam puno davila
![]() |
|
![]() |
|
žao mi je uduplala sam sliku i sad neznam obrisati ali evo vočnjak
![]() |
|
![]() |
|
a dalje je mladi vočnjak
![]() |
|
![]() |
|
mali staklenik i bašta-povrtnjak
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
odozgo počinjemo šetnju i idemo prema stakleniku i bati
|
|
![]() |
|
E sad ću malo sići na najniži plato da za moju dragu PROLJEĆE prošetam probeharanim voćnjakom bosanskim,pa da i ona a naravno i svi vi udahnete miris behara
![]() |
|
![]() |
|
pored ostalog još sam posadila oko 20 kom begonija ali nije uspjela slikica i na kraju prvog dana sađenja predivan zalazak sunca
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 105106107108109 119> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |