Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 180181182183184 370> |
Korisnik | ||
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
kad se na tvojoj padini ne može sanjkati.. ![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
|
Vau opet niz predivnih slika, grmići, cvjetići, stabla, sigurna sam da posadiš čačkalicu kod tebe bi procvala.
|
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
![]() |
||
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
|
||
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
||
![]() |
||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
||
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
||
![]() |
||
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
|
Hvala vam drage moje svima
![]() ![]() Sara onaj kineski šaš je dolje na padini, jedino što ima sreću da smo do njega doveli odvod za kišnicu sa krova pa kad pada kiša onda ga dobro namoči, ali kad je suša onda se posuši i zakovrča, ali i takav je interesantan. Mira i ja sam se učila na vlastitim greškama i obično ono što sam jako željela nebi uspjelo, a nešto što bi posadila onako, ako se ulovi, ulovi, je skoro uvijek uspjelo. Osim rekvizita kao metle, usisiivači, mali milion sredstava za čišćenje, kao pravo sobarica, u džepu je bio i fotoaparat, pa kako gosti dolaze u ovaj apartman gdje je najdonji vrt, ja sam sve lijepo slikala, da im poslije ne smetam... ![]() Lampranthus u svim mogućim pozama i najdonji vrt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
život je more
|
||
![]() |
||
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
|
Ja bi tu bila non-stop !!!
![]() Kamena ribica je famozna
![]() |
||
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
||
![]() |
||
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
|
Lantana,Lantana,Lantana
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
|
Predivno Lantana.Cvijeta li Lampranthus samo u proljeće?
Vidjela sam ga kadsam bila na moru i nije imao cvijet. |
||
![]() |
||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
|
Sad sam bila u haciendi kod Korjenčice, pa ću i tebi napisati slično što i njoj - gornji vrt, donji vrt, ispred kuće, iza kuće, a svugdje lijepo, uređeno i uredno
|
||
![]() |
||
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
|
Sretni su tvoji gosti kad imaju tako lijepo okruženje
![]() |
||
![]() |
||
primorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 769 |
|
Lantana tebe samo treba hvaliti!
Sve je jednostavno prekrasno. Ne stignem baš šetati po vrtovima, ali u tvoj uvijek barem nakratko zavirim jer je šteta ne vidjeti takvu ljepotu.
|
||
Tko ima "zašto" zbog kojeg živi, može se nositi s gotovo bilo kojim "kako"
|
||
![]() |
||
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
|
![]() |
||
![]() |
||
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
|
Joj, sve tako uredno i skladno....nikad neću postići nešto ni približno slično...kad se samo sjetim one travurine koja naraste 15 cm svaki put kad dodjem
![]() |
||
![]() |
||
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
|
Draga Lantana znas onu staru slike govore tisucu rijeci a kod tebe je upravo to
![]() ![]() |
||
cvijet za cvijet=buket
|
||
![]() |
||
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
|
E pa ja više stvaaarno nemam komentara
![]() |
||
![]() |
||
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
|
kad samo stigneš sve to tako lijepo održavati. Užitak mi je svaki puta kad prošećem tvojim vrtom uredjenim s toliko ljubavi ali i ukusa
![]() ![]() ![]() |
||
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
||
![]() |
||
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
|
Korijenko,mogu li ti se pridruziti ![]() |
||
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
||
![]() |
||
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
|
Kad mi je hladno,ja navratim kod lantane i lijepo se ugrijem uz ovaj prelijepi kamen i cvijeće.
|
||
![]() |
||
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
|
Sve što su djevojke napisale + puno toga još! Osjećaj boravka kod tebe uvijek je divan i na tome ti od srca hvala!!
|
||
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
||
![]() |
||
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
|
Naj vrt apsolutno. Velik uređen, rascvjetan cijelu godinu!
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 180181182183184 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |