Moj medvjeđi vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 80818283> |
Korisnik | |
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala Lika1. Ja sam ti između Zagreba i Siska. Ako bude potrebe, zaštitit ću je malo preko zime pa se nadam da neće biti problema.
Hvala i Miri021. Hortenziju sam nabavio u Lidlu na nekom poniženju jer je sva već bila jadna i vapila je za malo ljubavi. Očito da je dobila ono što joj je trebalo i sad je krasotica u tom dijelu vrta. Prošle godine sam navbavio jednu jaku i već poveliku, ali joj nešto nije odgovaralo i cijela se posušila do korijena. No, sjetih se one Biblijske ''Jedan je čovjek imao jedno smokvino stablo u svom vinogradu...'' pustio je i ove godine je potjerala prekrasne mlade listove iz usahlog korjena ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
![]() |
|
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Dobro nam došao,nema veze što je tvoj vrt za sada mali ali kao što vidim ti se jako dobro brineš o njemu i sve biljke su lijepe i zdrave,svaka čast.....
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Hortenzija je prelijepa
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
I ja sam ovdje nova i radujem se da ću vidjeti kako napreduje tvoj vrt
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
I meni je drago da pratite moje radove, biti će tu svašta. Ove dvije krasotice su sinoć presađene u veće tegle, na žalost kod nas na kontinentu niti jedna ne može rasti u vrtu. Jutros mi je susjed preorao nekih 100tinjak kvadrata povrtnjaka i sad čekam da još isfreza sve to pa kreće povrtnjak...
![]() |
|
![]() |
|
kamilica ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
Bungica je prekrasna.
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Ija sam tu nova,radujem se razvitku tvog vrta i rado ču ga posječivati
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Netko je jednom rekao da su prijatelji kao zvijezde, i kad ih ne vidiš znaš da su tu..
Ovdje ta krasna misao ima puno smisla, moj vrt je dobio prelijepe nove stanovnike upravo od takvih prijatelja s ovoga foruma, koje vjerojatno neću nikada vidjeti, ali po onome što su mi slali uvijek ću znati da su tu ![]() Zato i tebi savjetujem da nalo prošvrljaš po oglasima i javi se na pp onima koji nude ono što bi ti želio ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 80818283> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |