Moj senjski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 121122123124125 152> |
Korisnik | |
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Draga, i inače mi je tvoj vrt prekrasan, al još kad sve to kaj si dobila posadiš, pa kad se još sve razraste,...
Ma jedva čekam slike. Bit će to praznik za oči! |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Zaboravila sam pohvaliti teglice,
![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Sviđa mi se ova tegla sa salvijama i vodenicama!
Bit će interesantno kad se to malo razraste!
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
ti to baš fino ukrasiš
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Drago mi je što imaš toliko cvijeća za senjski vrt, već je sad lijep, a nakon ove ture sađenja bit će još ljepši.
A ove biljke baš pašu u te krasne teglice, lijepo si ih smjestila. |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Ljubimci su stvaaarno fensi-šmensi a smješteni su wow, ni ja se ne bih žalila da me tak netko mazi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ljubimci su
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() ![]() hvala ivna!
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
sad malo pojedinačno, u nekoliko poza:
![]() ![]() |
|
![]() |
|
jučer je bila naša kavica, danas sam nešto posadila za zagrebački
balkon, ostatak ide u senjski vrt. Evo, ja se hvalim s novim ljubimcima:
![]() |
|
![]() |
|
Cure mile, baš ste drage, opet ste mi bile uljepšati vrt.
Mira 021, kamilica, Gio, Lantana, mali kaktus, hvala kaj mi dižete moral...
Mira draga, bome ne budu mi ptičice kakale, po tako slatkoj kućici,
to bude samo za ukras.
Lantana, još malo pa će moj senjski vrt biti poput tvojeg
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
svi su već sve pohvalili nemam šta dodati
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Kućica nam se izgleda svima svidjela
![]() lijepo ti napreduje cvijeće, vidi se da ga maziš, lantana ima više listova nego moja ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
kucica preslatka,a senjski vrt svakim danom sve bogatiji
![]() |
|
![]() |
|
kamilica ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
Čestitam ti na nerođendanskom paketu. Stvarno je super.
Šarenilo je sve veće, a sa njim i naše veselje. Posebno me se dojmila tvoja nova trava. Super, super, super.
Kućica je preslatka. Ma sve mi je za 5+.
![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Senjski vrt bome če se dobro obogatiti novim biljkama,a kućica je preslatka sigurno če se i ptičicama sviditi
![]() |
|
![]() |
|
za kraj malo lijepih pelargonija za ljubitelje crvenog:
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ovu kućicu sam kupila za ukras senjskog vrta
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 121122123124125 152> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |