Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj senjski vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj senjski vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2829303132 152>
Korisnik
Poruka
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2010 u 21:27
Zaboravila sam pohvaliti teglice, Clap baš su odlične i tako lijepo ukrašene...
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2010 u 08:23
Draga, i inače mi je tvoj vrt prekrasan, al još kad sve to kaj si dobila posadiš, pa kad se još sve razraste,...
Ma jedva čekam slike. Bit će to praznik za oči!
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2010 u 09:00
Koliko noviteta, a tek koliko biljkica za seodbu!! Sigurna sam da jedva čekaš put ka moru!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
makk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje makk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2010 u 10:51
Originalno poslano od člana Retriver Sara Retriver Sara napisao:

Originalno poslano od člana makk makk napisao:

Neko se baš lijepo ponovio. Pažnja, moguća opasnost od ovisnosti. P.S. Zavidim vam na vašim susretima i razmjenama "cvjeteka", kako vi to kažete. Baš mi je to simpa.

vjerujem, nadam se i želim, da  se priključiš našoj kavici prvi sljedeći puta kada dolaziš na godišnji, najaviš mi termin i mi organiziramo kavicu .

Sve po propisu kak se šika za goste[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley1.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Smile" />[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley1.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Smile" />[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley1.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Smile" />

Draga R.S.,
jako me je obradovao tvoj prijedlog. Vrlo rado bi prisustvovala jednoj vašoj kafici, jer vidim da je druženje jako veselo. Ne mogu ništa obećati, ali nije neizvodljivo. Kafica zahtijeva nešto više vremena, a kad se krene na dugi put (ili nakon dugog puta), čovjek želi da što prije stigne na cilj. Ali jednoj kafici od pola sata se jako radujem.
     (")
    (\|/)
   __L_
   \___/http://cvjetnaoaza.blogspot.com
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2010 u 13:38
Originalno poslano od člana kat.rea kat.rea napisao:

Zaboravila sam pohvaliti teglice, Clap baš su odlične i tako lijepo ukrašene...

Katica, to je naša šefica Tajčica ukrašavala, a ja sam rezuckala salvete i ništa, ništa drugo. Ona je tak dobra i vrijedna, krasna prijateljica.ClapClapClap

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2010 u 14:22
Sara, baš je to super. Najprije uživaš na balkonu, onda nosiš cvijeće u Senj, pa tamo uživaš.  u njemu - super kombinacija.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2010 u 00:23
smile113 Lijepo je kada se možeš ne odvajati od svojih biljčica!
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
forzicija2005 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 826
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje forzicija2005 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2010 u 00:28
Baš mi se sviđa kod tebe baš baš..Smile
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2010 u 23:34
Gdje si nam nestala ?Wink
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2010 u 23:39
Naša Sarica nam je u Senju, sadi, mazi i pazi svoje cvječkice , koliko ja znam sve joj je polako počelo cvjetati, jedino ju vrijeme pati.
Eto nadam se da se ona neće ljutiti što sam ja odgovorila umjesto nje Embarrassed, već sam i ja ponovno htjela dignuti njenu temu tek  napisati da mi nedostaje na forumu , ovolikoooo Hug!
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2010 u 21:39
svratila sam misleci da su stigle slike iz Senja,nadam se da ce uskoro LP
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2010 u 16:17
Saricaaaa vračaj nam se sa tim slikicama, več te dugo nema, poželili smo te se..a bome i slikica da vidimo tvoj vrtek sada..smile79
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2010 u 00:22
Javi seee !
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2010 u 15:16
pogledajte moj senjski vrt u kišnom svibanjskom izdanju:

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2010 u 15:20

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2010 u 15:22

pogled iz svih kuteva:

Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2010 u 15:23
Evo napokon smo te dočekali Clap

Vrt ti je preljep kakvo je ružno vrijeme.

Sviđaju mi se jako tvoji panjevi i u njima cvijeće Thumbs%20Up
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2010 u 15:25

Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2010 u 15:29
smile227koliki ružmarin i lavanda  !
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2010 u 15:33

prekrasna simbioza kadulje, smilja i šarenolisne vince:

kadulja u punom cvatu:

cerastium (rožac) prepun je nježno bijelih cvjetića:

lampranthus samo što nije "eksplodirao":

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2829303132 152>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.