dio mog vrta |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 119> |
Korisnik | |
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
a što je ovo zadnje?
|
|
![]() |
|
trenutno se u ovoj gore kučici nastanio par slavuja,tj prave gnijezdo,a jorgovan samo što nije zamirisao
![]() |
|
![]() |
|
to je puzavica neznam kako se zove tek je počela cvjetati posađena je uz jednu suhu granu zajedno sa ružom penjačicom pa kad bude sve i cvatu staviču slikicu
|
|
![]() |
|
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
To bi trebao biti Clematis alpina. |
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Ovaj mi se klematis baš sviđa.
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Pa jedino razaznajem tulipane!
![]() A ostalo nemam pojma što je ali je prekrasno cvijeće i roza i bijelo/krem i plavo....Stvarno imaš u vrtu puuuuno cvijeća!
A tek jorgovan!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ja moram ovako, hoću znati sve plave boje kako se zove, daj imena uz te predivne slikice, pa onaj tamni tulipan, pa jorgovan, koji samo što nije, ali plavo, plavije, najplavije, hoću znati što je.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
triša mislim na 13ili 14 stranici je taj plavi cvijet i tu sam stavila ime zove se encijan a ovo iza crvenih tulipana prvo je alpenpechnelke lychnis alpina rosa.drugo je mossteinbrech za ostalo neznam jer sam to kupila na pijaci
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Pa kod tebe paleta prekrasnih boja draga Sarajka, ali ovaj plavi encijan obara s nogu, prekrasan je , meni već tri godine zaredom ga srede puževi doslovce preko noći
![]() |
|
![]() |
|
draga josipa nemoj ga nabavljati rado ću ti ga dati jer on jako puno pusti oko korijena mladica i ja ih pokosim jer neču da se puno širi jer je uz njega i ruža puzavica samo vidi kad treba izvaditi i prenijeti mladice
|
|
![]() |
|
Ivna ja sam tek dobila dva komada i posadila ih prije 7 dana možda če i moje popapati vidječemo ali ću ih obilaziti redovno
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ova plava penjačica me oduševila, krasan vrt s puno detalja i cvijeća
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
hvala lantana drago mi je da ti se moj vrt sviđa
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
I meni se sve sviđa. Clematis moram vidjeti kad se rascvate (bilježim se da ću doći opet u posjetu)
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Sarajka i ja zavirila u tvoje rascvijetano carstvo i sve mi se svidjelo!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 119> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |