dio mog vrta |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 101102103104105 119> |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ona gredica sa mnoštvom tulipana je prekrasna.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
magnolija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
sve je prelijepo
|
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Predivno Sarajka.Ona slikia sa clematisom i ova zadnja su prekrasne.
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
još samo beharaju jabuke i za sve vas buket jorgovana iz ruku moje kčere
![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Tulipani su ti predivni,a i cijeli tvoj vrt
![]() ![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
i jorgovan je u punom cvatu i tako divno miriše
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
evo dvije slikice tekome koja je već procvjetala skroz,stavila sam četiri mlade biljkice da probam ukorjeniti
![]() |
|
![]() |
|
evo i čuvarkuća kojoj tako malo treba da bi rasla
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
evo ponovo cvjetnjak dok nisu opale sve latice tulipana,i to u dva djela
![]() |
|
![]() |
|
svakako drage moje ,pokušaču da ih zapelcam inače se radi o klematisu ali neznam kojem, čim mi uspije rado ču vam ih podjeliti
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hvala ti draga, za encijan znam imam ga, ali ono plavo iza njega što se penje po kućici za ptice ili slično, to želim imati ako je moguće neka je puzavica ili penjačica - prekrasno, potražim ako znaš ime ako ne- budi tako doba i zapelcaj za mene
![]() ![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Encijan i klematis su ti prelijepi. Obožavam plavo cvijeće.
![]() Da li može koja reznica i viježa kada se bude moglo dijeliti?
|
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma jedva čekam da ih vidim
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
hvala mali kaktuse na posjeti
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opet sam se prošetala tvojim prekrasnim vrtom
![]() |
|
![]() |
|
hvala svima na posjeti i ponovo se izvinjavam što biljkice nemaju imena ali ne znam ih ni, ja jer večinu dobijem ili kupim na pijaci,a klematis čim se rascvjeta staviču slikicu
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Sarajka i ja zavirila u tvoje rascvijetano carstvo i sve mi se svidjelo!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 101102103104105 119> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |