Sarita - upoznavanje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 141142143144145 172> |
Korisnik | |
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
rose draga hvala sto pratis moj rad i podrzavas me ,puno mi to znaci
file,lijep komentar,zahvaljujem... na poklopcu je print i cim samga prvi put vidjela znala sam da cu sa njim nesto uradit.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
meni je ova kutija
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
kutijica je fantastična! neobična,ljepa,i bojama usklađena! odlično!
|
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
molim
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Dobro ti je sasha rekla da kod tebe nikad ne znamo čim ćeš nas slijedeći put iznenadit, pa tako i sad:
zdjela mi je oslična, volim ovu salvetu, a ti si je sve skupa tako lipo sredila ![]() Riba mi je zakon!!!! Ako sam dobro vidila, na ribu si stavila onu neku bambus salvetu- pa ne mogu virovat kako si je dobro uklopila s ovim oslikavanjem! ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
Šta je nemir...to nam je valjda većini zajedničko,gdje god dođeš samo šaraš očima,zarobiš i baciš se na posao.Ova zdjelica na stolu je krasna,odlično joj stoji ova preobrazba,a ribica...nije zlatna,ali bi u ova krizna vremena dobro došla i zelena da ispuni koju želju...šalim se , baš je cool
![]() |
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
ovalna kutija je stvarno prelijepa i nadasve neobična, pravo umjetničko djelo, jako mi se sviđa
|
|
![]() |
|
rose,Sabice hvala na pohvalama ,zdjelica i tanjur su stari pa sam se bas sa zadovoljstvom malo poigrala.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
zdjela je odlična, baš mi je dobro sjela.
Sviđa mi se i taj rub i motivić iz nutra. ![]() a riba je jako zanimljivo riješena, novo ruho stare (ili nove, ne znam) posude. |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
zdjela je prekrasna, tanjurić-riba je jako interesantan,ljep i dosad neviđen. odlično!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
fine moje hvala na komentarima i pohvalama.pozzzz svima.
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
totalno ludo i otkaćeno ali zato predivno,predivno!!!slažem se u potpunosti sa Kiki-ko!
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Ja ipak u "Friško..."svaki put bez gledanja pogodim da je to Saritin rad.Čestitam.Stvarno nešto posebno.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Sasha ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 237 |
Sara ti svaki put iznenadiš, radovi su ti tako raznoliki da nikad ne znaš što očekivati slijedeće, i to mi se sviđa, samo nas ti nastavi iznenađivati!
|
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
meni to nije hrabro nego odlično ,nemogu škužiti šta je print a šta salveta ti si to super iskombinirala
![]() volim ovakve posebnosti
|
|
![]() |
|
drage moje,hvala vam sto ste me posjetile i pohvalile.
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 141142143144145 172> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |