Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Ostala hobistika > Razni hobi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Origami/Modularni origami
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Origami/Modularni origami

Odgovori Odgovori Stranica  <12345 13>
Korisnik
Poruka
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1033
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2010 u 15:22
I u Zg-u se na dvobojni rijetko naleti, a i ako naletim na neki ukrasni, nije uvijek dovoljno dobar za presavijanje tak da su oni i dalje teže dostupni...
Lijepih ukrasnih papira ti zna imati i DM (njega mora bit u Osijeku) pa možda naletiš i na dvobojne jer oni dio papira nabavljuju od Škrinjice...

Evo neki osječki kontakti, možda na nekoj od lokacija nisi provjerio što se nudi Tongue
http://www.tvrtke.com/osijek-papir-papirna-konfekcija,PID-4,D-67,M-31000.aspx
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
UltraDwlux View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 396
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje UltraDwlux Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2010 u 16:36
Hvala ti puno kami provjerim još koju nisam nadam se dvobojnom papiru pa javim :D
Na vrh
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje UltraDwlux Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2010 u 10:53
Bilo dosadno pa evo jučer navečer radio jedan mali model kusudame .

Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2010 u 10:56
Ostrum, baš je divna kusudamica, kao proljetno sunce :)
Radila sam ga i ja u kombinaciji nekog mobila s više dijelova, ali to je jedan u nizu modela koje nisam pokazala Tongue
Super mi je kaj dobro izgleda složen i od 12 i od 30 dijelova, kao i većina kusudama Smile
Na vrh
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje UltraDwlux Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2010 u 10:58
ovaj je od 6 djelova , ali može i više kao što kažeš :) sutra ako stignem napravim video kako se radi jer je lagano.
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2010 u 11:03
Ma, da, zabuna, ovaj osnovni je od 6 dijelova, tog sam i radila, ali sam vidjela i varijante od više dijelova koje super izgledaju....
Na vrh
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje UltraDwlux Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2010 u 11:10
htio sam raditi od 12 djelova , kad sam došao do 9 skoro sam zaspao za stolom . Naporan dan na poslu bio pa rekoh može i 6 :P tak da sad imam i 3 viška ideeeeeeeeeeeš :) za neku šarenu od 12 djelova možda za koji dan :)
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2010 u 18:12
smile39..ovo je za mene kvantna fizika! Bravo majstore, plavi zmaj mi je favorit!
"Friends are Flowers in the Garden of Life"
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje UltraDwlux Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2010 u 18:59
Postam danas i crvenog brata mu ;) sam kad dođe sa posla doma :P
Evo crveni brat , samo je mal defektan od zadnjeg izlaganja , netko "posudio" noge od zmajića pa sad držim ga takvog za uspomenu .

Na vrh
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje UltraDwlux Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2010 u 09:49
Evo jedna čupava loptica :)

Na vrh
Biljana 59 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Biljana 59 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2010 u 12:32
smile39wow kako radovi izgledaju nestvarno, kao iz neke druge dimenzije.Bravo na spretnosti, mastovitosti, odabiru boja. Sva cast majstore smile169
Na vrh
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje UltraDwlux Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2010 u 13:16
Hvala Biljana , mene očarala slika drveta pod snijegom, ne mogu se načuditi detaljima u slici. Grane, boje tonovi, odbljesak sunca ako se ne varam, totalno me fascinira slika i uvijek sam se divio ljudima koji imaju smisla za crtanje/bojanje što ja nikad nisam imao....sorry neznam se ni izraziti ko slikar kao što vidiš ali svaka čast skidam kapu :Dsmile211
Na vrh
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje UltraDwlux Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2010 u 18:27
Evo i konjić jedan danas rađen vrlo lagan diagram od dva djela se radi. Što se možda ni ne može smatrati origamiem ali izgleda ok .

Na vrh
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje UltraDwlux Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2010 u 01:35
Kocka u kockici, modular Snobe .

Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2010 u 23:33

wowwowwow ...čudesno lijepe stvari radiš, konjek mi je preodličan, i ona kocka cvijet (koliko ja laik to kužim) je posebno lijepa

moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje UltraDwlux Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2010 u 01:10
Hvala,:) upravo sad radim jednu novu stvar pa budem postao kad završim :) iako bi moglo potrajati 2 dana dok završim...Pregledao sam i tvoju galeriju možda ni neznaš ali radiš nešto slično mojim cvijetnim kuglama samo tvoje su od pravog cvijeća :D  " terakota teglica" Kusudame su kugle rađene od cvijeća koje se kače u kućama i terasama naravno moje kugle su od papira :)
Na vrh
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje UltraDwlux Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2010 u 19:32
Evo još jedan novi uradak , malo modificirana kusudamica Morning Glory.

Na vrh
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2010 u 00:48
Ja ništa ne razumijem ove vaše origami izraze-to možete kami i ti...za mene je to ko da pričate na klingonskom ...a i nemam blage veze o origamiju...al kad vidim ove stvari što radite....mene to umijeće fascinira
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.

Na vrh
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje UltraDwlux Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2010 u 08:49
hvala,origami je takav fascinantan i za mene. Nekad vidim što drugi ljudi rade od papira pa i ja budem smile42 ali s vremenom postaješ sve bolji i bolji.sad odmaram 2-3 dana trebalo puno vremena za kuglicu ...
Na vrh
melanzana View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 24
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje melanzana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2010 u 09:48
Ultra, svaka čast,ovo je prava umjetnost.
Što ljudi sve mogu napravit od papira je blago rečeno fascinantno.
Nedavno sam vidila na netu prava mala čuda od papira.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12345 13>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.