Origami/Modularni origami |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 13> |
Korisnik | |
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I u Zg-u se na dvobojni rijetko naleti, a i ako naletim na neki ukrasni, nije uvijek dovoljno dobar za presavijanje tak da su oni i dalje teže dostupni...
Lijepih ukrasnih papira ti zna imati i DM (njega mora bit u Osijeku) pa možda naletiš i na dvobojne jer oni dio papira nabavljuju od Škrinjice... Evo neki osječki kontakti, možda na nekoj od lokacija nisi provjerio što se nudi ![]() http://www.tvrtke.com/osijek-papir-papirna-konfekcija,PID-4,D-67,M-31000.aspx |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
UltraDwlux ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 396 |
Hvala ti puno kami provjerim još koju nisam nadam se dvobojnom papiru pa javim :D
|
|
![]() |
|
UltraDwlux ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 396 |
Bilo dosadno pa evo jučer navečer radio jedan mali model kusudame .
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Ostrum, baš je divna kusudamica, kao proljetno sunce :)
Radila sam ga i ja u kombinaciji nekog mobila s više dijelova, ali to je jedan u nizu modela koje nisam pokazala ![]() Super mi je kaj dobro izgleda složen i od 12 i od 30 dijelova, kao i većina kusudama ![]() |
|
![]() |
|
ovaj je od 6 djelova , ali može i više kao što kažeš :) sutra ako stignem napravim video kako se radi jer je lagano.
|
|
![]() |
|
Ma, da, zabuna, ovaj osnovni je od 6 dijelova, tog sam i radila, ali sam vidjela i varijante od više dijelova koje super izgledaju....
|
|
![]() |
|
htio sam raditi od 12 djelova , kad sam došao do 9 skoro sam zaspao za stolom . Naporan dan na poslu bio pa rekoh može i 6 :P tak da sad imam i 3 viška ideeeeeeeeeeeš :) za neku šarenu od 12 djelova možda za koji dan :)
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() |
|
![]() |
|
Postam danas i crvenog brata mu ;) sam kad dođe sa posla doma :P
Evo crveni brat , samo je mal defektan od zadnjeg izlaganja , netko "posudio" noge od zmajića pa sad držim ga takvog za uspomenu . ![]() |
|
![]() |
|
Evo jedna čupava loptica :)
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala Biljana , mene očarala slika drveta pod snijegom, ne mogu se načuditi detaljima u slici. Grane, boje tonovi, odbljesak sunca ako se ne varam, totalno me fascinira slika i uvijek sam se divio ljudima koji imaju smisla za crtanje/bojanje što ja nikad nisam imao....sorry neznam se ni izraziti ko slikar kao što vidiš ali svaka čast skidam kapu :D
![]() |
|
![]() |
|
Evo i konjić jedan danas rađen vrlo lagan diagram od dva djela se radi. Što se možda ni ne može smatrati origamiem ali izgleda ok .
![]() |
|
![]() |
|
Kocka u kockici, modular Snobe .
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Hvala,:) upravo sad radim jednu novu stvar pa budem postao kad završim :) iako bi moglo potrajati 2 dana dok završim...Pregledao sam i tvoju galeriju možda ni neznaš ali radiš nešto slično mojim cvijetnim kuglama samo tvoje su od pravog cvijeća :D " terakota teglica" Kusudame su kugle rađene od cvijeća koje se kače u kućama i terasama naravno moje kugle su od papira :)
|
|
![]() |
|
Evo još jedan novi uradak , malo modificirana kusudamica Morning Glory.
![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Ja ništa ne razumijem ove vaše origami izraze-to možete kami i ti...za mene je to ko da pričate na klingonskom
![]() ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
hvala,origami je takav fascinantan i za mene. Nekad vidim što drugi ljudi rade od papira pa i ja budem
![]() |
|
![]() |
|
melanzana ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 12 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 24 |
Ultra, svaka čast,ovo je prava umjetnost.
Što ljudi sve mogu napravit od papira je blago rečeno fascinantno.
Nedavno sam vidila na netu prava mala čuda od papira.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 13> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |