Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Lluvia - nesto moje
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Lluvia - nesto moje

Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 30>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
lluvia View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 626
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lluvia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2010 u 15:40
skuzila... ma bravo za mene... samo sad je problem sto sam onu drugu sliku obrisala i dok ne dodjem doma nista od nje... ajme "you stupid woman" puta 2
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
lluvia View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lluvia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2010 u 15:38
dobit cu slom zivaca a bome i otkaz...

Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
Na vrh
lluvia View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lluvia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2010 u 15:37
aaaaa... daj mi plese objasni kako????

Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1033
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2010 u 15:36
kod krive fotke si stavila, nemam više strpljenja, uskraćuješ nam radost LOL

Na vrh
lluvia View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lluvia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2010 u 15:31
nista od toga Cry.... pokusat cu kasnije opet
Na vrh
lluvia View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lluvia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2010 u 15:30

evo nadam se da sam uspjela bar jednu sliku biljeznice za swap postaviti u nekoj normalnoj velicine... sjecate se renea i "... you stupid woman!!!"... e tako se ja sada osjecam

Anastazija.. polako draga, pazi na zice... ja zelim svoju proslu i buducu swap partnericu zivu i zdravu.. i daaaaa... naravno da smijes stavilti sliku u moju galeriju... bit cu pocascena Tongue
Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2010 u 11:35
lluvija, samo da znaš da sam jučer u nestrpljenju navukla jedan okvirić preko prekidača koji još nije vraćen na svoje mjesto nego još onako visi na žicama iz mog žutog zida. dobro pa me nije struja otresla... smile175ali nisam više mogla čekati...kad moj majstor zašarafi sve na svoje mjesto poslikat ću pa ću staviti slikicu ovdje u tvoju galeriju. smijem?
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2010 u 11:07
samooo polako Wink je da sam se zaljepila za ekran,al koliko vidim swapići su prekrasni,rokovnik i okvir ako se ne varam?
Na vrh
lluvia View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lluvia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2010 u 11:03
Kami HeartWink hvala ti sto vjerujes u mene kad me uhvati bacanje laptopa u pod... pokusavam na sve nacine i nikako nece... mozda bi bilo bolje da to sve ostavim za sutra (samo me nemojte zvati Scarlet Ermm)
Andora smile78da, to na biljeznici je print... obozavam prerafaelite (posebno Rossetija i Waterhousa) i jako volim raditi biljeznice s printevima/decoupage papirom... i kud ces vece srece kad to dvoje mogu spojiti

Rose...dobrodosla u klub ljubitelja drzaca za knjige s Gertrudom (tako je zove njena nova vlasnica)... svakim danom broj se povecava Wink

Nato... kad toliko "a" dodje od takve majstorice cijm se škrinjicama (a i svemu ostalom klanjam) onda se stvarno osjecam fenomenalno smile78
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1033
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2010 u 09:52
samo polako, budeš se vratila na stare staze, samo sve 640x480 ;)...
malo sam špijala tvoj photobucket album i jedva čekam da nam sve divote nanizeš u zasluženim veličinama...
a ja i dalje slinim na taj tvoj zlatni brokatni papir, baš volim što fotkaš radove na njemu, on mi je sav TI Smile
Na vrh
lluvia View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lluvia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2010 u 09:48
hm... da... pokusavala sam staviti slike normalne velicine ali nikako nije islo... zaista me predugo nije bilo i uspjela sam zaboraviti Embarrassed
pokusat cu kasnije s vecim... kad se smirimsmile42

Na vrh
lluvia View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lluvia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2010 u 09:46
Drage moje... skoro ne mogu vjerovati da taaaako dugo nisam bila ni na svojoj temi ni na forumu opcenito (osim swapa)... uhvatio me proljetni umor ili kako god se to vec zove (mozda bi ispravnije bilo reci lijenostConfusedWink)... nije da ideja nije bilo... je...ali teeesko mi se bilo pokrenuti, tako da je realizacija jako slaba
I priznajem, nemam bas ni cime to nadoknaditi.. samo sam malo radila, ali i to je jos u fazi zavrsavanja... pa jednog lijepog dana kad to privedem kraju mozda i stavim slike... ah, kakav optimizam...Wink

Za sada stavljam samo slike za swap... andora me podsjetila da ni njih nisam stavila... bas sam grozna... pa evo

Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1427
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2010 u 09:50
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... totalno sam oduševljena držačima...izvor motiva fenomenalan...
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2010 u 09:47
drzaći su savršeni! naravno,ja sam odmah pala na cvjetne motive,a na novu seriju drzaća za knjige moja slavonska strana vise voli guskicu.

ljepo,originalno,mastovito,nadam se da ce kolege na poslu bit zadovoljni!
Na vrh
andora2 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 377
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andora2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2010 u 09:43
LLuvia bez obzira što nisi svoj swap poklon objavila u galeriji ja moram napisati da me rokovnik doista osvojio,prekrasan print(nadam se da je). Trudim se napisati nešto što već nije napisamo za tvoje radove ali ...neide,zato samo ......fascinantno smile211
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2010 u 00:53
At%20Desk ...dam se kladiti da je i učinkovitost na poslu u ovim uredima daleko ispred uobičajene... prekrasni su i ovi novi držači "ministrice naša" Bow%20Down%20Before%20YouBow%20Down%20Before%20You
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
andora2 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andora2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2010 u 20:14
lluvija -tvoja pošiljka stigla i trenutno vlada potpuna euforija.Hvala i smile79smile73
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
Na vrh
andora2 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andora2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2010 u 08:58
Baš je gušt koristiti ono što je proizvela tvoja vlastita kreativnost  a još veće zadovoljstvo kada se to nekome svidi(kao tvojim kolegicama)i meniThumbs%20Up
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2010 u 12:43
Ideja za 10, a i izvedba. Baš dobro, nešto novo i upotrebljivo
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2010 u 12:35
vidim da su svi pali na guske,skoro i ja........e drage moje tko će kome ako neće svoj svome (mislim na guske) smile96

držači su super.......baš si lijepo izabrala motive,sve meni drage salvetesmile95
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 30>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.