Lluvia - nesto moje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 30> |
Korisnik | |
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
skuzila... ma bravo za mene... samo sad je problem sto sam onu drugu sliku obrisala i dok ne dodjem doma nista od nje... ajme "you stupid woman" puta 2
|
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
dobit cu slom zivaca a bome i otkaz...
|
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
aaaaa... daj mi plese objasni kako????
|
|
|
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
kod krive fotke si stavila, nemam više strpljenja, uskraćuješ nam radost
![]() ![]() |
|
![]() |
|
nista od toga
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() evo nadam se da sam uspjela bar jednu sliku biljeznice za swap postaviti u nekoj normalnoj velicine... sjecate se renea i "... you stupid woman!!!"... e tako se ja sada osjecam Anastazija.. polako draga, pazi na zice... ja zelim svoju proslu i buducu swap partnericu zivu i zdravu.. i daaaaa... naravno da smijes stavilti sliku u moju galeriju... bit cu pocascena ![]() |
|
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
lluvija, samo da znaš da sam jučer u nestrpljenju navukla jedan okvirić preko prekidača koji još nije vraćen na svoje mjesto nego još onako visi na žicama iz mog žutog zida. dobro pa me nije struja otresla...
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
samooo polako
![]() |
|
![]() |
|
Kami
![]() ![]() ![]() Andora ![]() Rose...dobrodosla u klub ljubitelja drzaca za knjige s Gertrudom (tako je zove njena nova vlasnica)... svakim danom broj se povecava ![]() Nato... kad toliko "a" dodje od takve majstorice cijm se škrinjicama (a i svemu ostalom klanjam) onda se stvarno osjecam fenomenalno ![]() |
|
|
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
![]() malo sam špijala tvoj photobucket album i jedva čekam da nam sve divote nanizeš u zasluženim veličinama... a ja i dalje slinim na taj tvoj zlatni brokatni papir, baš volim što fotkaš radove na njemu, on mi je sav TI ![]() |
|
![]() |
|
hm... da... pokusavala sam staviti slike normalne velicine ali nikako nije islo... zaista me predugo nije bilo i uspjela sam zaboraviti
![]() pokusat cu kasnije s vecim... kad se smirim ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Drage moje... skoro ne mogu vjerovati da taaaako dugo nisam bila ni na svojoj temi ni na forumu opcenito (osim swapa)... uhvatio me proljetni umor ili kako god se to vec zove (mozda bi ispravnije bilo reci lijenost
![]() ![]() I priznajem, nemam bas ni cime to nadoknaditi.. samo sam malo radila, ali i to je jos u fazi zavrsavanja... pa jednog lijepog dana kad to privedem kraju mozda i stavim slike... ah, kakav optimizam... ![]() Za sada stavljam samo slike za swap... andora me podsjetila da ni njih nisam stavila... bas sam grozna... pa evo ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... totalno sam oduševljena držačima...izvor motiva fenomenalan...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
drzaći su savršeni! naravno,ja sam odmah pala na cvjetne motive,a na novu seriju drzaća za knjige moja slavonska strana vise voli guskicu.
ljepo,originalno,mastovito,nadam se da ce kolege na poslu bit zadovoljni! |
|
![]() |
|
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
LLuvia bez obzira što nisi svoj swap poklon objavila u galeriji ja moram napisati da me rokovnik doista osvojio,prekrasan print(nadam se da je). Trudim se napisati nešto što već nije napisamo za tvoje radove ali ...neide,zato samo ......fascinantno
![]() |
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
lluvija -tvoja pošiljka stigla i trenutno vlada potpuna euforija.Hvala i
![]() ![]() |
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
![]() |
|
Baš je gušt koristiti ono što je proizvela tvoja vlastita kreativnost a još veće zadovoljstvo kada se to nekome svidi(kao tvojim kolegicama)i meni
![]() |
|
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ideja za 10, a i izvedba. Baš dobro, nešto novo i upotrebljivo
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
vidim da su svi pali na guske,skoro i ja........e drage moje tko će kome ako neće svoj svome (mislim na guske)
![]() držači su super.......baš si lijepo izabrala motive,sve meni drage salvete
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 30> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |