Andorin decoupage |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9101112> |
Korisnik | |
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...swapić radovi su krasni, posebno rokovnik, predivno si ga sredila, a zgodno je vidjeti isti motiv na dva potpuno drukčija predmeta... no burence me oduševilo, pogotovo kad sam pročitala koliko si imala posla s njim...
![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
Mumica
![]() Kami...mmmmm bajadera ![]() ![]() ![]() Primavera...drago mi je da ti se sviđa burence,skoro sam odustala kada sam ga vidjela ,ali ja sam "dobra" dušica pa ga nisam htjela "baciti sa 4 kata"........ ![]() |
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Burence i stalak ti je više nego odlično!
![]() Jako mi se sviđa i ovaj krakle samo sa strane-ja se često zaletim pa iskraklam sve šta mogu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Čuj,Andora,dosad sam te hvalila,a kad ugledah ovo slatko burence,sva se rastopih,ovakve rekvizite obožavam-dijete iz vinorodnih krajeva-ali kod mojih su ogromni kao bazeni pa bi teško došao na njih red da se dekupažiraju,ali si mi dala ideju da i ja svome ocu načinim nešto ovako originalno.Pitam se da li bi u burence bolje sjela naša domaća žilavka ili loza,što ti misliš?
|
|
![]() |
|
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
Draga moja Kika ,meni je najbitnije da je ekipa prava, a dali će to biti žilavka ili loza......o tome će mo dan poslje(ako se bude moglo)...hihihihi,eh što volim vinorodne krajeve..
![]() |
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
![]() |
|
Maredelmare-
![]() |
|
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Bravo Andora,bitna je ekipa,s koju stranu stižeš da te čekam na ulazu u MO.....
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
e neces bez mene Kiko,skupa cemo na docek.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Dogovoreno....cure prave ste,
![]() |
|
|
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
hm... sigurna sam da sam vec komentirala i swap i burence ali posta nema nigdje
![]() ![]() ![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
Što se mene tiče možeš ostaviti još koju porukicu, ja volim čitati...
![]() Ovo mi je bila prva vješalica(nadam se da ti je salvetica poznata). Čuvala sam tu salvetu do sada i jako mi je drago da ti se sviđa kako sam je iskoristila...Tekocomanka ili tekicomanka ili.......kako je tebi draže(zapetljao mi se jezik) meni sve paše.... ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
![]() ![]() Naravski da sam prepoznala salvetu... i odmah sam narasla jos 2 cm... imam jos dvije tri... ako ih zelis posaljem ti ![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
ajme... ma jel vidis ti to... nadam se da ce bar ovaj post biti bez ijednog tipfelera...
![]() nakon provjere nasla sam dva... i ispravila ih... dosta, dosta |
|
|
|
![]() |
|
Nisi ti kriva,na tipkovnici su krivo postavljena slova,,,znam to dobro
![]() |
|
|
|
![]() |
|
E,na onome-cure-svaka čast,imaš piće od mene,a za ono da smo prave,ih,tek treba vidjeti"zgodne,lijepe,elegantno popunjene,a tek mladeeeeee..eh..ja..
|
|
![]() |
|
Eh ti - eh ja..a šta da sam napisala ..komadi...možemo si laskati sve dok se ne vidimi,baš je to dobro
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
vješalica i posebno rokovnik su me oduševili!
a burence ti je odlično uspio makeover. ![]() |
|
![]() |
|
Šabice evo ti
![]() |
|
|
|
![]() |
|
mima051 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 325 |
Od kada nisam bila odavna kod tebe,jako si lijepe stvari napravila..ona bačvica je preslatka to još nismo vidjele...Pozdravljam te ....do nekih novih radova
|
![]() |
|
-haj Andora,gdje si,da li si živa,nema te odavno....
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9101112> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |