Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moje biljcice
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moje biljcice

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2324252627 104>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2010 u 16:22
Hvala ti mali kaktus na posjeti mome vrteku i na pohvali za biljkice..
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2010 u 21:04
Lijepo si se ponovila,biljčice su ti superClap
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2010 u 21:02
Hvala Triša, smile79
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2010 u 19:13
Sve je super, ali ona maritima, pa heucere - ma bravo krasno je.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2010 u 19:01
Drage moje hvala vam svima što posječujete moj mali vrtek i moje biljkice..

Anaida vunasti čistac nemam, za dragoljub se nisam ni sjetila da bi mogla staviti u tu gredicu, neznam jel se sad može negdje kupit gotova biljka ili samo iz sjemena..
Bako, misty uvijek ste dobrodošle kao i svi ostali..
Bergenija a što da kažem i sama sam svjesna da će biti puno zaljevanja, lani smo praktički ispraznili bunar samo na balkonsko cvijeće ali zato su surfinije stvarno bile prekrasne.. I na ovima se vidi da već jako lijepo napreduju..
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2010 u 11:32
Nema me kod tebe nekoliko dana a ti novosti k'o u priči!
Najprije da zaželim sreću svim onim surfinijama i geranijama koje si posadila. Boga mi bit će zalijevanja ali i cvijetova!
Ovaj novi cvjetnjak..................... super biljčice si nabavila........... ali i sama znaš da mora proći neko vrijeme da sve to poprimi neki izgled i ljepotu. Stoga strpljenja, molim, a do tada zadivi nas još pokojom prekrasnom sličicom tvog rascvjetanog dvoriišta!
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2010 u 10:20
Svako jutro počastim sebe šetnjom kroz, barem jedan, od vaših vrtova i svaki je na svoj način lijep Smile pa u svakom uživam, jutros evo u tvome smile64
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2010 u 10:07
Biljčice kako ih zoveš su krasne. A koliko ih imaš samo!

I one u kući i one vani su prva liga...A  tek kad krenu one vani bit će mali biljni raj oko tvoje kuće!ClapClapClap
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2010 u 07:13
Stefkaja - lijepo uređuješ svoju okućnicu! Tamo gdje ti je jako suha zemlja probaj posaditi vunasti čistac (zečje uši) - jako se razraste, brzo se razraste a nikaj mu posebno ne treba (ako ga nemaš - javljaj adresu, ja ga imam za izvoz Smile ). I dragoljub bi možda uspio, isto tako vele da mu ne treba puno hranjive zemlje.
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2010 u 22:19
Ja sam bez rijeći svaka čast -dobro ti ide 
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
bvlgari76 View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 64
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bvlgari76 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2010 u 22:13
Pachira.
Tak se i meni nekad smezuraju listovi. Any ide why?
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2010 u 21:28
Pachira

Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2010 u 21:27

Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2010 u 21:26
Roza armeria maritima

Na vrh
bvlgari76 View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 64
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bvlgari76 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2010 u 21:15
Originalno poslano od člana bigmamma bigmamma napisao:

Imaš cotinus! Pa kako mi je to promaklo! Ja ga od jeseni tržim po rasadnicima, i ne mogu ga nać. Jel to onaj coggygria ( a valjda se tako piše)? Moooolim te, ak budeš imala "viška"...

Bio danas u MBM, ima ga od 15KN pa na dalje, royal purple
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2010 u 20:29
Hvala Otok, je ivna ja sam već jednu sahranila ovo je drugi pokušaj
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2010 u 20:12
Mojoj otpali SVI listovi smile43, ali mislim da kreću novi, što joj bi-nemam pojma.Sad izgleda kao goluždravo pile LOL, ružna ko lopov!
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2010 u 20:11
Stigle nove biljčice, baš si se lijepo ponovila. Sve si već posložila, neka samo rastu
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2010 u 20:08
Hvala Ivna, pa ja sam postala veliki ljubitelj heuchera i sada nastojim skupit što više vrsta a MM se već dimi iz ušiju a uz sve sam mu pripomenula kako u plodinama ima jeftinih pachira pa je išao i po nju..al će bit smile232
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2010 u 20:03
Ajmeee Stefi lijep ti je ponov, svi smo ludi za heucherama smile214!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2324252627 104>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,375 sekundi.