Moje biljcice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 104> |
Korisnik | |
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala ti mali kaktus na posjeti mome vrteku i na pohvali za biljkice..
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Lijepo si se ponovila,biljčice su ti super
![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Hvala Triša,
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Sve je super, ali ona maritima, pa heucere - ma bravo krasno je.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Drage moje hvala vam svima što posječujete moj mali vrtek i moje biljkice..
Anaida vunasti čistac nemam, za dragoljub se nisam ni sjetila da bi mogla staviti u tu gredicu, neznam jel se sad može negdje kupit gotova biljka ili samo iz sjemena.. Bako, misty uvijek ste dobrodošle kao i svi ostali.. Bergenija a što da kažem i sama sam svjesna da će biti puno zaljevanja, lani smo praktički ispraznili bunar samo na balkonsko cvijeće ali zato su surfinije stvarno bile prekrasne.. I na ovima se vidi da već jako lijepo napreduju.. |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Nema me kod tebe nekoliko dana a ti novosti k'o u priči!
Najprije da zaželim sreću svim onim surfinijama i geranijama koje si posadila. Boga mi bit će zalijevanja ali i cvijetova!
Ovaj novi cvjetnjak..................... super biljčice si nabavila........... ali i sama znaš da mora proći neko vrijeme da sve to poprimi neki izgled i ljepotu. Stoga strpljenja, molim, a do tada zadivi nas još pokojom prekrasnom sličicom tvog rascvjetanog dvoriišta!
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Svako jutro počastim sebe šetnjom kroz, barem jedan, od vaših vrtova i svaki je na svoj način lijep
![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Biljčice kako ih zoveš su krasne. A koliko ih imaš samo!
I one u kući i one vani su prva liga...A tek kad krenu one vani bit će mali biljni raj oko tvoje kuće!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Stefkaja - lijepo uređuješ svoju okućnicu! Tamo gdje ti je jako suha zemlja probaj posaditi vunasti čistac (zečje uši) - jako se razraste, brzo se razraste a nikaj mu posebno ne treba (ako ga nemaš - javljaj adresu, ja ga imam za izvoz
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ja sam bez rijeći svaka čast -dobro ti ide
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
bvlgari76 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 13 Kolovoz 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 64 |
Pachira.
Tak se i meni nekad smezuraju listovi. Any ide why? |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bvlgari76 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 13 Kolovoz 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 64 |
Bio danas u MBM, ima ga od 15KN pa na dalje, royal purple |
|
![]() |
|
Hvala Otok, je ivna ja sam već jednu sahranila ovo je drugi pokušaj
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Mojoj otpali SVI listovi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Stigle nove biljčice, baš si se lijepo ponovila. Sve si već posložila, neka samo rastu
|
|
![]() |
|
Hvala Ivna, pa ja sam postala veliki ljubitelj heuchera i sada nastojim skupit što više vrsta a MM se već dimi iz ušiju a uz sve sam mu pripomenula kako u plodinama ima jeftinih pachira pa je išao i po nju..al će bit
![]() |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Ajmeee Stefi lijep ti je ponov, svi smo ludi za heucherama
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 104> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |