Moj maleni skromni vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 93> |
Korisnik | |
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Aha, evo nove sličice
![]() |
|
![]() |
|
Gioiaa, napisala sam naziv sa etikete i dobila savjet da može rasti u hladovini.a i na suncu gdje bolje cvjeta,ali treba pojačati zalijevanje
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ivna to je stolisnik,cvate u žutoj boji,a raste 50-60cm u visinu,trajnica je i jako lako ga uzgajati
![]() |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Aha, imam ga zasijanog (prvi put) ali je toliko mali da će valjda za 5 godina biti toliki
![]() |
|
![]() |
|
Ja sam ga presadila od moje mame djeljenjem korjenja,nisam znala da se može sijati
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Mira gledam tvoje biljke u vrtu i u istoj su fazi kao i moje, stolisnik i lavanda će brzo procvasti, mini ružice puno pupoljaka. Prinove su jako lijepe posebno polygala i buket je lijep,
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Hvala Lantana ,podneblje nam je isto
![]() |
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
Bok MIra, ova boja ostića mi je super, kakva je boja karanfila?
mini bijela ruža wow, ja čekam moja da procvjeta još je u pupovima.
stvarno i stalno kod tebe novitade
![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Mira ruze su ti predivne ,ja jedva cekam da moje procvatu
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Kao i uvijek, draga Miro, i ovaj put uživam u morskom ugođaju tvog vrtića... Čekam stolisnik i lavandicu, slikni ih obvezatno kad procvatu!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Noviteti koje si nabavila su zaista lijepi!
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 93> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |