nunin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 24> |
Korisnik | |
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
draga Nuna , prdružujem se pohvalama za izradu žardinjera.
Pa zar ti lupinus već počeo cvasti?
Tvoja kolekcija lobelija je prelijepa.
lijepi pozdrav
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Ova slika je malo starija,margaretica je već u vrtu sa još tri iste
![]() |
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
![]() Paprat je veselija kako je vani ![]() |
|
![]() |
|
Mini muškatle
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Imam još neke ali nisu još procvijetale
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Krasan vrt imaš
![]() |
|
![]() |
|
![]() Od ove fuksije sam uzgojila novu ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Nuna sandučići za cvijeće su me oduševili, a tek boje, pa boje cvijeća - prekrasno.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Ovu dipladeniju imam prvi put pa ako neko ima iskustva sa njom molim da ga podijeli sa mnom.Nešto sam na internetu našla ali ipak molim nekoga da mi nešto kaže o njoj iz ličnog iskustva.
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
jos samo da lantana procvjeta
![]() |
|
![]() |
|
Lantana od Lantane
![]() |
|
![]() |
|
Danas cijeli dan pada kiša pa nisam mogla uslikati cvijetnjak.Zato sam uslikala nešto malo sa terase i ispred vrata:
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Niho,Rain hvala na posjeti pa dođite opet.
|
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Krasan vrt,a žardinjere famozne!
|
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Joj koja ljepota a ja sve to nisamm vidjela savka čast draga moja
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Josipa tek je počeo cvijetati,biće,biće cvijetova.
|
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Nuna ,
![]() |
|
![]() |
|
Ivna te žardinjere su moja ideja a naravno djelo MM.
Gioiaa nisam mogla da odolim pa sam kupila sve tri boje koje su imali. Lantana ta mi se lobelija učinila baš simpatična.Neznam kako se to desi da ima dvije boje na jednoj biljci. |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Dobro kaže Ivna prekrasne su ti žardinjer, a ona plavo bijela kombinacija lobelija je naj...
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
meni su i lobelije prekrasne
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 24> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |