Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Naše dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Naše dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5758596061 140>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2010 u 23:11
Ruža od svega naj ljepša - prava kraljica, ona žuto narančasta, ma gdje li je samo nađe.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2010 u 22:51
Znam da mi nećeš zamijeriti što nisam dugo bila kod tebe ali sve znaš kako se odvija -ali sad sam se tako lijepo opustila sa tvojim cvijećem da imaš od mene sve najbolje pohvale 
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2010 u 22:37
nije...moja je kupljena u polj.apoteci i vec sam zaboravila tko je proizvodjac,odlucila sam da odsad kupujem samo kod Topalovica ...vec sam spremila poduzi spisak,nadam se da cu to i realizovati.
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2010 u 22:36
Krasnih cvijetića sam kod tebe zatekla Thumbs%20Up
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2010 u 22:11
Gio jel i tvoja Topalovićka?
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2010 u 22:11
još jedan forumski cvjet mi je procvao
mini perunika
mini%20perunika
iza nje se vide listovi bijele Korijenko perunike koji su veliki, a od ove plave su široki kao od narcisa...
i ovo je forumski cvijet... od Horti
Biskupski%20korov%20-%20lat.%20Aegopodium%20podagraria%20variegata
Aegopodium podagraria variegata ili kao sam našla na Net-u biskupski korov
 i cvijet od njega koji izgleda kao mrkvin
Biskupski%20korov%20-%20lat.%20Aegopodium%20podagraria%20variegata
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2010 u 22:07
Imamo istu ruzu 'miljenicu',a neznanko je predivan
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2010 u 21:29
ovaj "neznanko" se već lijepo raširio dok njegov crveni brat nešto štrajka ...
 a i žilardije su počele cvasti
žilardija-lat.%20gaillardia
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2010 u 21:25
A sa južne strane kuće je procvala penjačica Coral Dawn
ruža%20penjačica%20Coral%20Dawn
i moja ruža ljubimica - Samba ( naziv upisan nakon imenovanja od Flavie)
ruža%20
pa jedna njena ruža - polurascvatena
%20ruža%20
i jedna skoro skroz rascvjetana i što dalje biti će sve crvenija
%20ruža%20
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2010 u 21:22
Lilie, vidim da si mi stalni gost, što mi je drago, ali otkrij mi gdje si ti svoju temu otvorila, da mogu i ja u tvoj vrt zaviriti Wink.
Ivna, dabome da sam ju okitila, pa možda upali, a da bi mi trebalo malo, biiii ...... i to ne samo malo Big%20smile.
O Cimi, spustila se ti u grad, znači... kiša vas valjda potjerala, no kako god, drago mi te vidjeti, a moje pesice se ne trebaš bojati, samo moraš biti stabilna na nogama, jer češ brzo dobiti pusu a i  iliti šape na ramena Embarrassed. Ružu penjačicu smo uspjeli dići, vidjeti ćemo kako će biti dok se rascvate, tek su se prvi pupoljci počeli malo otvarati...
zato se je geum rascvao
geum,%20blaženak%20-lat.%20geum%20chiloense%20mrs%20bradshaw%20
i klematis je počeo cvasti - klematis Dr. Ruppel ( ime upisano naknadno)
klematis
a kadulja je u punom cvatu
kadulja
Na vrh
Cimicifuga View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt 2017

Bodovi: 5167
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cimicifuga Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2010 u 22:57
Jako mi je prijala šetnja tvojim vrtom, čak se niti tvoje pesice nisam bojala. Glicinija ti je zaista bujno cvjetgala, a na slici, sa ovom malo izmijenjenom bojom izgleda bajkovito.

Luk za ružu penjačicu je zaista pravi... nadam se uskoro slikicama na kojima će biti sa ružom.
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2010 u 08:19
O jesi okitila pachiru Kateee LOL, kod mene baš i ne pali LOL !
Na vrh
lilie View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2319
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilie Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2010 u 23:20
Šetam kroz tvoj vrt i ddivim se s v e m u....smile200smile227
znati mnogo ne znači biti mudar
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2010 u 00:59
Hvala Otok, ma znala sam da ima neki "daleki" pridjev LOL, pa di je Kavkaz od nas, tko bi se toga sjetio......
Duda i ja sam onda bila u takvom stanju da bih se i pachire odrekla za malo toploga jela i sa žlicom, umjesto pileta koje je bilo suho ko triješće, ali ...... samo to nemoj nikome reći.
Miro, sada će ruže i kod nas, još malo, a onda je to pravi užitak... a ovu volim zbog transformacije u boji...
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2010 u 23:22
Ruža je dobila svoje pravo prestolje i mislim da će fenomenalno izgledati na tom luku,bijela perunika mi jesmile227,a klematis,ruža(koja boja)amarilis.....sve jeThumbs%20Up
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2010 u 23:04
bravo za TM
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2010 u 20:39
znači da dobiš nekaj ovakvog mora te uklještit..a pa dobra ti je fora ...ja nažalost to nemrem izvest kad me uklješti ja odem četveronoške dotoresi na inekciju a MM dalmoš kuha li nakuhava jer od ničeg napravi gozbu LOL ...mislim volila bi ja i pachiru al ća ćeš dobro je da oće i skuhat umisto mene hehe
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2010 u 20:37
Pa već ti muž stvarno dugo nije kupio cvijet LOL bilo je i vrijeme.

Onaj luk za ružu je odličan, bit će krasno kad se ruža popne i procvjeta.

Potočnica trajnica - možda misliš na kavkasku potočnicu, koja se zapravo zove brunnera, to je trajnica.
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2010 u 20:28
Oho, vidim da sam imala gošće, a ja se pravim mutava... ma ne nego sam odlutala u tuđe vrtove, a poslije pao internet ili CIF i nisam više mogla ništa otvoriti.
Bergenija, hvala na identifikaciji, mog do sada bezomenog cvijetka. A klematis sam lani kupila, moj prvi u životu, pa s obtirom da je to več bilo malo kasnije i iz neznanja, posadila u veliku teglu, a onda sam ga u jesen pospremila, jer u njoj vani nebi opstao po zimi, ali sada će i on dobiti svoje mjesto uz ogradu, pa neka se penje po njoj.
Duda slažem se s tobom za peruniku, em je bijela, em ogromna, a dunjarica je isto sada najljepša u svojoj bijeloj haljinici......
Anaida stvarno si me uvjerila jer znam da ima neka potočnica xy, smile42ne mogu se sjetiti pridjeva koji sto uz naziv potočnica, koja je drugačija i mislim, ali nisam sigurna, da je trajnica...... ali zato su tu naše forumašice...... znaš kak se veli... svi ljudi sve znaju...
Drage moje, vjerujte, jedva čekam da kiša prestane i biti ću mirna i sretna tek kada ružicu dignemo gore, naravno čitavu, a onda neka ona pokaže svoju ljepotu...
Ha, ha Lantana, pa kod tebe će to možda i biti borba, jer kod tebe sve cvjeta u drugo vrijeme nego kod nas.
Jučer sam zaboravila staviti jednu sličicu
geum,%20blaženak%20-lat.%20geum%20chiloense%20mrs%20bradshaw
to je gum ili blaženak - mrs Bradshaw, kojega sam kupila lani u Botaničkom vrtu
i moje drvo novca...
Drvo%20novca-%20Money%20tree%20-%20lat.%20Pachira
prošli tjedan dobili smo reklamni letak od Plodina i ja vidim drvo novca- pachira po mislim 25 kn i ja velim superrrr, moram ići vidjeti jel to vrijedi kupiti... no kako me ukliještilo, pachira mi nije bila ni nakraj pameti.
No u petak (prošli) MM me vozio u ambulantu, a poslije je išao u Plodine kupiti nešto za jesti, jer njegov kulinarski domet je speči jaja Confused, čak ne ni na oko Wink,a kako se meni nije hodalo po trgovini, ja ostala čekati u autu...... i evo njega, nosi pečeno pile i pachiru Tongue.
I evo nje, dobila ukrasnu teglicu, kovanice "u noge" i zlatnu i crvenu trakicu za sreću, kak je red......
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2010 u 10:11
Bravo Kate kod tebe uvijek nobiteta, luk za penjačicu je super Clap, i hvala ti što misliš na mene za potočnice, imam ja mjesta za njih na padini pa neka se bore s alisumom LOL
život je more
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5758596061 140>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.