cvijeće od rosa2 |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 66> |
Korisnik | |
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
slatko,rascvjetano
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Gio i ja ih isto obozavam imam ih u nekoliko boja
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Susjeeeda, pa gdje ti živiš, kod mene niš ne cvijeta spram tvog vrta , jedino mi korov super brzo raste
![]() O zmijama ne želim niti slušati, ufff, nemani jedne, ja ih se isto panično bojim i nema šanse da me itko razuvjeri da je to SAMO slijepić ![]() Ovu gospodičnu koja se voli kako ti kažeš naslikavati pozdravljam ![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Krasne perunike! Morat ćemo sonovati klub ljubitelja perunika! Mislim dan as ima dosta na forumu!
![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Lijep i prostran vrt sa puno lijepog cvijeća,ali taj cvjetić što se voli slikati,sa lijepom frizuricom,a još ljepšim osmjehom
![]() ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
predivno kao i uvijek
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Cure moje hvala vam na lijepim rijecima i izuzetno mi je drago da vam se sviđa moj vrt Ivna pa kaj se bunis ,prosetala sam ja tvojim vrtekom i vidjela mnogo prekrasnih stvari koje preljepo cvatu
![]() Bergenija ovo ti je super ideja koju treba samo provesti jer nas ima zaista mnogo na forumu koji vole perunike pocevsi od naseg Antuna007.
Mira021hvala ti na posjet i lijepim rijecima
![]() Niho draga moja a ja vec mislila da me nezelis posjetiti,šaljem ti pono puno pusa
![]() ![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Divno i krasno, stazica je sve ljepša i sve dobija neku dražesnu cjelinu
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Prekrasni irisi, jezerce i princeza!
A panj ufff |
|
![]() |
|
Dobro vece dragi moji ,za pocetak hvala svima koji redovito obilazite moj vrt.Evo usprkos ovoj ruznoj kisi i hladnijim danima kod mene iz dana u dan nesto novo procvate pa evo za pocetak moji irisi da poprave ovo tmurno vece
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
dalje slijedi dupla pelarg
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
jedan od grmova mog rožc
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
pa jedna od mnogih boja mojih karanfila koje u ovoj seriji poklanjam mojoj dragoj Niho koja ih voli ev
![]() ![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 66> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |