Anđeoske trublje - brugmansije |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6768697071 80> |
Korisnik | ||
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Naravno,kadulja. Moji poznanici iz Sl.Broda imaju u tegli(ogromna je) posađene i to je doslovno drvo.Žao im je previše je odrezati tako da je ogrooomno,no u jesen je(ne znam kako) unesu u kuću
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
kadulja ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 29 Prosinac 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4 |
|
![]() |
||
![]() |
||
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
|
Ove godine definitivno su trube i u mom vrtu, mjesto je vec određeno.
te cijeli raspored sadnje cvijeca odredjen i prilagoden trubama!!!
|
||
![]() |
||
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
|
Donata ne pali me previše...... jer meni bi svašta moglo pasti na pamet....
A s cvijećem se ne hvali nego slikaj i pokaži. |
||
![]() |
||
Donata ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
|
Vi dole a ja gore u nekakav wellnes... ![]() ![]() ostavljam vam ove moje muškiće... Tea da mi vidiš sulfrinije....zelene vani kao da će baciti pupove, a pelargonije puštaju pupoljke i cvjetaju... ![]() |
||
![]() |
||
|
A ništa selimo se svi na jug i nama straha za cvijeće ![]() |
||
![]() |
||
Donata ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
|
Moja je i sada vani...i ne buni se
![]() ![]() kod mene ne pada ispod 0 za sada... |
||
![]() |
||
|
Ili ju treba spremiti ili jednostavno staru biljku zaboraviš vani , a odrežeš reznice za iduću godinu. No, vjeruj mi kad ju jednom nabaviš i kad ti procvjeta u dvorištu nečeš ju sigurno zaboraviti vani. |
||
![]() |
||
Afrodita ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 64 |
|
To i mene zanima???
Da li mogu vani preživiti ili ih treba spremati, pokrivati ili nešto ??
Jer ako je nešto previše zahtjevno ispisujem ju iz liste želja za ovu godinu!!!
|
||
![]() |
||
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
|
Fatka,kuda,i kako,si sa snjima preko zime?
|
||
![]() |
||
Fatka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Andjeoske trube cvjetaju dva puta, a drugi puta u 8 mjesecu i sve dok je ne unesete.u kucu. Prvo cvjetanje nije toliko obilno u odnosu na drugo.Ja imam iskustva sa njima. Imala sam u basti 16 komadavelikih kao drvo.Zasadim manju reezncu i dobijem vece drvo.
|
||
![]() |
||
|
I ja sam u điru.... ![]() |
||
![]() |
||
|
Kad ga nađeš sjeti me se ...... |
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
|
OK nije problem!!! Ne mogu se sjetiti tko je rekao da ju ima, lai kada dođem na tržnicu već cu naci ja tog "krivca"!!!
|
||
![]() |
||
|
Duplu sam samo vidjela daturu, brugmansiju nisam i zato ako ju nađeš javi gdje. Shasha baš mi je drago da su tako dobro opstale ![]() |
||
![]() |
||
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
|
Shasha
![]() |
||
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
I ja si ju moram nabaviti u vrtu ove godine!!!
Skroz su me odgovarali od nje, da cvijeta samo jednom i poslje da nema ništa, i da nije lijepa u vrtu.
Ali ove godine ne popustam i kupujme je sigurno!! Imali možda tko od vas slike od duple trube, jer čuo sam da i takve postoje ali ih nisam nikada vidio!!
|
||
![]() |
||
|
Iako sam rekla,davno na početku,da mi i nisu nešto,eto predomislila sam se.Koliko ste ih hvalile,morala sam se predomisliti
![]() |
||
![]() |
||
|
Shasha bravo za pelcere...znači ipak anđeoske trublje i u tvom dvorištu...
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6768697071 80> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |