Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 171172173174175 370> |
Korisnik | |
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
osim
![]() ne bi znala što reći
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Lantana pa neka ostanu još dva tjedna
![]() ![]() a tko ih može zamjeriti? ![]() ružice miriše do mene ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
ruže ,kaktus njemci u raju
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Brnistra me fascinira!
|
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Triša i ja sam već mislila snimiti kamerom, ali ipak bi predugo trjalao
![]() Niho sam ti budi dobro, dođi i uzmi sve ![]() ![]() Ivna ![]() Flavia, hvala ti, meni su se tada one ruže činile kao previ ružičnjak ![]() Anaida, tenda je ovako dobro uglavljena i dekorativna i ne trba je motati, a to je kod mene važno jer uvijek nešto puše, a da dođete malo vidjeti u živo, bila bi mi velika čast i zadovoljsvo, to što šprehate je samo još jedan plus ![]() Mari onaj najveći čeka na tebe, samo neznam kojeg brata da pozdravim onog oženjenog ili neoženjenog ![]() Otok, lako je slikati kad je sam po sebi prekrasan. Mira samo se ti divi ionako trje samo jedan dan njegov cvijet i da nema slika već danas je gotovo. Misty kaktusi imaju nešto posebno, uvijek su interesantni, ne traže neku posebnu pažnju, a kad procvjetaju to je poseban užitak. Kontee neće ići doma, da bi oni još dva tjedna ostali ![]() Baka ja sam se odmah odlučila za bijelu boju, ne privlači puno sunce, a u kontrastu s ovim gredama je najbolja. Rose, Mačak, Medvjed i Mali kaktus hvala vam svima ![]() Njemcu sam rekla da sam stavila njegove slike na forum i da su vam se svidjele, danas je opet slikao i zove me popodne, napravio je cijelu prezentaciju, spojio laptop na TV i imali smo malo kino ![]() ... a i ja sam morala malo poslikati, ipak mi je to najdraže, pa sam za danas spremila nekoliko slika ruža koje još uvijek lijepo cvatu Don Juan u punom cvatu ![]() ...na ovom cvatu ima 15 cvjetova ![]() ![]() ![]() Mala jerula u kojoj prevladavaju crvene mini ruže u društvu s gaurom i i alisumom ![]() ![]() ![]() i velike su pune cvjetova ![]() u dalini se vidi polje brnistre ![]() još pokoja bijela ![]() i već je noć ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Lantana svi smo zapanjeni ljpotom ovog kaktusa
![]() |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Lantana ovo je sjajno
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
A što reći, prekrasno kao i uvijek!!!!
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Mogu samo reci da ce njemci imati predivne uspomene sa boravka u tvojoj kuci ,a kaktus je fantastican.
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
U tvom vrtu čovjeku stane dah. Pa još kad nije dugo bio kao ja zadnjih dana... Ne znam od kud početi!
Prvo sama kuća! A onda vrt u te (samo) 4 godine.
![]() ![]() ![]() I onda slike tvojih gostiju, koji su, naravski, odabrali naj poglede!
![]() I na kraju kaktus!
Misty-da... samo nek počne....
![]() ![]() I na kraju sam otkrila nešto praktično. Tendu!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
bome gosti imaju predivan pogled
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Draga moram ti (skrušeno) priznati da su kaktusi jedino cvijeće koje nisam željela u svom vrtu, ali ovaj me ozbiljno pokolebao!
![]() A s koliko si srca poslala meni sve ono, možda najbolje govori upravo jedan od tvojih kaktusa, onaj crveni koji se kod tebe tako raskošno penje, nakon 3 dana je pustio prvi cvijetak! Svakako ću ga slikati, iz više razloga ![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Draga Lantana tvoji gosti uživaju, između ostalog ,i u tvom vrtu,a i ja zavaljujuć ovom forumu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Baš si dobro slikala ljepotana
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
vidi ti pikavca, tri cvijeta odjednom
![]() njemačka terasa i pogled odande je in,a onaj prazni apartman valjda čeka mene ![]() ![]() pozdravi brata ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Lantana moja... Prvo sam MM morala pokazati tendu jer tako nešto moramo i mi na terasi napraviti a onda sm mu rekla da jednom moramo na ljetovanje k tebi tako da vidimo i uživo mali komadić raja koji nam i preko slika oduzima dah... Možemo doći s Nijemcima , MM i ja šprehamo dojč
![]() ![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Kaktus u cvijetu u svim fazama...fenomenalno!!!! Slike od gostiju...fenomenalne...vidim, orijentirani su bili na lamprantus, divan je, a i one tvoje slike kuće i okućnice - before-after, su super. Naravno da je sad bujnije i rascvjetanije, ali meni je prelijepo stanje i 2006 godine, kuća je fenomenalna, jako mi se sviđa i savršeno je uklopljena u ambijent i stilom i oblikom.
![]() |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Jest da je namjenjeno prvenstveno Nihi ( i neka je, zaslužila je
![]() ![]() Jel to onaj kaktus kod kojeg cvijetovi traju jako kratko? I Niho, bolan ne plači, ovo izgleda tako dobro da se usta sama od sebe izvijaju u veeeeliki osmijeh ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Neću staviti tužni smajlić iako si me rastužila jako --hvala ti najljepša od srca baš sm sa guštom ga gledala ali znj da će biti moj -nije bitno sad jeli kaktus ili tm....i nije u redu draga moja-znaš već
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 171172173174175 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |