Chat - Brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 113> |
Korisnik | ||
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
kaća43 zahvaljujem na upozorenju, to sam dugo čekala i nadam se da ću moć prisustvovat radionicama iako nisam iz st...podsjeti nas opet
![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
|
gle, stvarno.... netko prebacio chat među galerije. ali svejedno slabo chatamo.... vidi zadnjih par postova, nitko nije dobio odgovor na svoje pitanje
![]() ![]() ![]() izgleda da svi samo rade...
|
||
![]() |
||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|
drage moje splicanke,vjerujem da ce vam ovo Hobbychic: Splićanke pozor!
bit jako interesantno,i da se vidimo u art shopu
![]() |
||
![]() |
||
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
|
kad je ovo prebačeno u galeriju? Možda se sad i ja bacim na chat
![]() |
||
![]() |
||
UltraDwlux ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 396 |
|
...jesam li ja jedini iz Osijeka
![]() |
||
![]() |
||
jelika ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 509 |
|
Pozdrav svima, jel već netko bio danas na floartu na bundeku...kako je??? |
||
![]() |
||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|
dobro nam dosla julija
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
UltraDwlux ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 396 |
|
dobrodošla
![]() |
||
![]() |
||
Julija D ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 176 |
|
Pozdrav iz Zaprešića! Tek učim ljepiti salvete, no zato redovito pratim forum, upijam znanje i uživam u ljepotama. |
||
![]() |
||
|
Sad sam gledao "SWAP" i jedva čekam slijedeći. Jako lijepa gesta online druženja i iznenađenja ... svaka čast forumu i sudionicima !
![]() |
||
![]() |
||
nissa ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 08 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 13 |
|
Tete salvete dali je netko iz Zaprešića? Pitam radi druženja, pokoje radionice u slobodno vrijeme, a i htjela bih nekiga upoznati tko se bavi decoupagom.
![]() |
||
![]() |
||
|
da istina to sam skontao da sam pogrešno pretipkao nick kad si mi postala prvi odgovor ...hmmm trebalo biti ultradelux a štaćeš slobodno me zovite Josip ako je teško može i "ultra s greškom" ;) anyway raduje me da vidim aktivan forum gdje se mogu malo smjestiti cheers
|
||
![]() |
||
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
|
Evo, imamo novog origami člana Josipa u hobi dijelu foruma
pa slobodno posjetite njegovu galeriju > http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=4753 Nick mu je neizgovorljiv čak i napismeno pa mu smislite neki novi nadimak ![]() Vidjet ćete kod njega svašta što kod mene niste, a znate da je tako i s decoupage galerijama jer ne biramo svi iste salvete i predmete ![]() |
||
![]() |
||
katarina77 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 06 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 231 |
|
imam plasticna jaja kako ih ukrasiti.. a da nebudu pre kicasta i preprazna ??
![]() ![]() ![]() |
||
decoupage je čista ovisnost, kada kreneš neznaš stat
|
||
![]() |
||
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
|
kami, kupila sam ja 2 male kutije u emmezete u kaštela prije par miseci i nisu loše. bar meni.
|
||
![]() |
||
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
|
anastazija, već smo zaključile da se određene slavonke snalaze u zg-u bolje od jedne rođene zagrepčanke
![]() sarita, Megacolor ima dobar omjer izbora, cijene i kvalitete, a kutijica i drvenih tacni i stvarčica ti imaju i hobby shopovi Lumos (Petrinjska), Chemaco(Vukovarska) i NB Hobby(Kustošijanska) pa potraži točne adrese na njihovim web stranicama, svi su na drugom kraju Zg-a pa ih ni nema smisla sve obilaziti odjednom, nego koji ti odgovara... a ako si u centru Zagreba, raznih kutijica i pribora ti ima i knjižara Librarija u Ilici 30 (malo prije Frankopanske)... curke, vidite ovo... http://www.emmezeta.hr/uredenje-doma/dekorativni-predmeti/ukrasne-kosare/6852/drvene-kutije/ jeL netko kupio koju takvu? inače mi je to drvo u Emmezeti jao užasa... |
||
![]() |
||
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
|
draga anastazija hvala ti puno
![]() |
||
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
||
![]() |
||
|
Da, mama
![]() tako da se samo sebe same moram bojati ![]() I na pravoj stanici izaći iz stare sedmice, ali što ću kad mi ove moje godinice nisu bile dovoljne da upoznam Zg kak spada ![]() |
||
![]() |
||
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
|
daj bolje gledaj kuda ideš po cesti da te nebi koja starija sedmica zalijepila za medium na zebri. pazi na sebe
![]() |
||
![]() |
||
Linaaa ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 220 |
|
hehe a kaj postoji ta trgovina u ZG-u, danas 1. put čula za nju
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 113> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |