Lluvia - nesto moje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 30> |
Korisnik | |
nirvana ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 10 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 183 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Predobri radovi ali rokovnici uf samo mogu uzdahnit od lipote!Poseban |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Obožavam tvoje rokovnike ......
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
joj, kako su dobre... hoću i ja takve...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Sve su ti bilježnice lipe, al ova zadnja....ajme, kad vidim ovu salvetu
![]() Ovim ne umanjujem tvoj rad-naprotiv, bez obzira što je meni ovako lipa i izuzetna ova salveta...netko ju je mogao i upropastit...a kod tebe je sva njena lipota došla do izražaja ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Moram pohvaliti sve ove radove jer su krasni.
Jako mi se sviđa ovaj motiv sa kućama, probat ću ukrasti taj motiv na nekoj od mojih slika. |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
zdjele su jako lijepe,bijela posebno a bilježnice su predobre,ne znam što je bolje!
![]() |
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
nema te, nema, al kad dođeš zasjeniš sve, bilježnice su san snova, bravo
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
genijalno! mene je prvi i zadnji oduševio,malo starinsko i romantički stil,prekrasno!
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
ama bas mi se sve dopada.krasno lluvia |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
evo me opet na kratko... nekako namam bas vremena... okupirale me druge neke stvari i situacije... a domace na ovom forumu moram jos poslikati... ovo je nesto malo starije, iz prosle ture, ali neobjavljeno
![]() ![]() ![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Vračala sam se dva tri puta pogledati zdjelice kako bi se odlučila koja mi je favorit, neznam obje su krasne , uredno i pedantno izvedene, malu prednost dajem smeđoj, zbog kako ja mislim , težine u izvedbi radi puno sitnih motiva.
Boje su mi jako dobro složene u obje kombinacije,čestitam. |
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Bravo,zdjele su mrak,u njima vidim malo moga stila pa mi se još više dopadaju.
|
|
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
obje zdjele su odlične, nemam favorita.
Svaka je lijepa i zanimljiva na svoj način. Samo me muči kako si radila na ovoj drugoj ove dvije kao raspukute crte po dijagonali? baš su zanimljivo podijelile zdjelu i kompoziciju. |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
ove zdjelice su izvrsne, jedna bolja od druge!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
zdjele su ti fenomenalne, uopće se ne mogu odlučiti koja je ljepša kad su obje prekrasne, sviđa mi se dorada bojama, baš si prava majstorica
![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Neka, neka...probudili smo se
![]() E kad sam vidila komentar druge mare, koja obično više voli smeđe, a manje crveno i rozo,a favorit joj ova druga, je sam se smijala-zato što je kod mene obratno (ajd dobro, nisam baš neki 100% rozi tip)...prvo sam pala na smeđu, al kad sam vidila malo bolje ove hrapave efekte na ovoj drugoj...eeee, onda sam ostala u nedoumici-nemam favorita, obje su ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
jako su ti dobre ove zdjele........drago mi je da si opet s nama,nedostajali si mi......
![]() meni su obje zdjele lijepe,svaka na svoj način........ali iskreno ova druga je nekakao više moj đir........
![]() viš kako su ukusi čudna stvar,inače volim sneđe tonove a roza i crvene baš i ne .....ali ovako na nečemu se sve okrene i ljepše su mi kombinacije na koje inačem ne padam......a jesam spetljala ali ti znaš šta mislim reći zar ne ?
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 30> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |