Sarita - upoznavanje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3435363738 172> |
Korisnik | |
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
vania ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 12 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 128 |
Presuper je stol, tako jednostavan, a tako supeeeer..
![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Famozan mi je ovaj stol-volim vidjeti ovakve stvari, koje su tako lijepo sređene, ali nigdje nema petjerivanja, već sve s ukusom i mjerom.
![]() To, po meni, daje neki poseban profinjen štih! A motiiiiiivvvv....đurđiceeeee...ufff ![]() Znaš znanje, i gotovo! ![]() Drago mi je što si zadovoljna s Neumom, ne čudim se-radovi su ti krasni, zanimljivi...neka ti se nije ponovilo naše "krasno" iskustvo iz Dioklecijanovih podruma. Ma, mislila sam da je možda do radova...al pošto se nitko baš nije mogao podičit nekim uspjehom....problem je bio u nečem drugom. |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Bravo Saro!! Tako mi je drago da su i drugi prepoznali tvoju darovitost, a mislim da bi ti trebala držati radionice umjesto onih nama poznatih.
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Drago mi je da si se vratila i da je sve dobro prošlo,mobać mi ne radi,naleti u kafić,ti znaš kad sam tamo.Pozzz...
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
hvala vam drage moje
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Sad sam se sjetila da sam bila pisala kako mi se kod tebe, uz tvoje umijeće, posebno sviđa što nikad ne znam šta ćeš slijedeće napravit...u kojem ćeš pravcu krenut...
Eee , s ovom kutijicom si me podsjetila na to-ona je kao jedan simpatični crtić,..ova ekipa na poklopcu, pa unutrašnjost...a da ne zaboravimo i ove uzorke sa strane koje si majstorski odabrala i stavila... Osim što je jako simpatična i vesela, kutijica je izvedena onako.. ma baš saritovski odlično! ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Baš simpatična i vesela kutijica, odlična je
|
|
![]() |
|
mima051 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 325 |
Ova tvoja simpatična kutijica,osviježila mi je dan...preslatko
![]() |
|
![]() |
|
hvala lijepa na komentarima
![]() |
|
|
|
![]() |
|
vania ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 12 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 128 |
Suuuuper je kutijica, preslatka..
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
draga sarita drago mi je cut da je izlozba bila uspijesna,cestitam
![]() svi tvoji radovi mi se jako sviđaju,pa tako i ovaj zadnji komplet ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hvala draga kaca,od tebe uvijek mozes nesto nauciti
![]() |
|
|
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
sarice moja radovi su ti odlični, ovaj zadnji komplet je krasan
![]() |
|
![]() |
|
Jednostavno rečeno-savršeno!!!
![]() I slaganje motiva i izvedba.. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...dugo me nije bilo kod tebe i večeras sam baš uživala pregledavajući što si sve napravila.... velika raznovrsnost i rekla bih hrabrost, smjelo i s velikim ukusom uređuješ stvari, a posebno me se dojmio prekrasan, prekrasan tanjur s motivom jabuka i dunja, savršeno dobro renovirane stolice, pa sjajan novčanik...odabir motiva je onaj tvoj tajni sastojak koji tako dobro koristiš da svakom radu daje posebnost.... i prelijep mi je ovaj stol posut đurđicama i komplet kutija+albumić za slike... ...čestitam na uspješnoj izložbi i klanjam se tvom majstorstvu
![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
hvala svima na posjeti i lijepim komentarima....divne ste.
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3435363738 172> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |