Naše dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5556575859 140> |
Korisnik | |
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prekrasni primjerci ,al ruze su ipak moji favoriti imas zaista prekrasnu kolekciju
![]() ![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
uz bijeli božur koji sam prošli tjedan uslikala tu je još i rozi, koji baš nije tako pun cvijeta
![]() a ovoga sam kupila kao crvenog, prije 2 godine...
![]() i još je tu jedan "stanovnik" koji meiznenadio bojom, jer lani nije uopće cvao
![]() P.S. lani su mi cvali samo bijeli i nježno roza stolisnici...
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Lani me u prolječe ulovila manija sijanja i kupila sjeme crnog sljeza ( a tek poslije skužila da je on ljekovit), ali siroče lani jedva naraslo 1/2 m, a ove godine je več više od 1 m narastao
![]() i cvijet
![]() |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
A u kući u prozoru opet cvatu kalnoice
![]() ![]() |
|
![]() |
|
prošli tjedan sam kupila jasmin, misleči da je penjačica za u vrt ( tako mi rekle prodavačice), ali sam onda skužila da je on preosjetljiv na kontinentalnu zimu, pa je dobio novu, veću teglu... pa neka raste i cvjeta
![]() i mirišiiiii, naravno
![]() a i krumpirko je počeo cvasti( samo mu moram srediti friz)
![]() |
|
![]() |
|
pa čajevke
![]() i lila pupoljak
![]() |
|
![]() |
|
pa čajevka koja je po boji najsličnija penjačici Coral Dawn
![]() a ispod penjačice je ova grmolika ruža, koju smo lani prozvali starinskom zbog jednostrukih cvjetova
![]() |
|
![]() |
|
i moja ljubimica "Samba" je sada več postala crvena
![]() i jedna njena kitica, odnosno grana
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Pa kad te već na ulazu dočeka ovakva ljepotica, znaš da je i vrt prekrasan
|
|
![]() |
|
Pa da nastavim u istom tonu...
![]() ovo je moja najcrvenija i najmirisnija ruža, a boja je baš sametasto crvena
![]() ova daje cvjetove u kiticama
![]() ovo je njen pupoljak, izvana nahuk bijele boje
![]() kada se rascvjeta bijela boja je još vidljiva sa nutarnje strane latica, uz prašnike
![]() a što je duže rascvjetana, to latice više dobivaju tamnocrveni rub
![]() i treća crvena ruža, koja je možda najljepša i najpogodnija za vazu zbog čvrste stabljike i dugotrajnosti cvijeta.
|
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
lijepi početak. krasna je ruža
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
Drage moje gošče jedna velika
![]() A kako su ruže kraljice, koje su upravo počele pokazivati svoju ljepotu, danas počinjem sa njima...
![]() ruža penjačica na novom luku- slikano danas u malom kišnom predahu...
![]() dio luka sa penjačicom
![]() jedan buketić od penjačice
![]() i drugi dio luka...
|
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Kat.rea prvo jedan veliki
![]() ![]() ![]() A drvo novca, molim ako uspije, da na godinu spremiš neku grančicu, komadić korjena, bilo što, iz čega može niknuti takva stvar!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Predivna penjačica
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Penjačica koral nešto - zbilja pljeni pažnju, ta boja je baš lijepa, a tek bijeli božur. super.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
ruže su ovaj mjesec na prvom mjesu,a penjačica WOW!
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Ajmeeee, kod naše Katice uvijek biljke kapitale i to je prekrasno. Ma super je sve, užitak mi je prošetati tvojom temom
![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
kaktus ocaravajuci,penjacica
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5556575859 140> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |