Duda-Lave -moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8081828384 133> |
Korisnik | |
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Šetala sam i uživala!Onaj kutak za odmoriti je krasan,ali najljepši cvijetić u tvojoj bašti,je onaj sa plišanim psićem!!!!
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Kutak za odmor sa mirisom lavande, prekrasan.
Nasmijala si me s onim - velika begonijica, pa kako begonijica ako je velika ![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Prekrasno ti je cvijece i kutak za odmor,al Lave je jos uvijek najljepsi cvijetak .
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
draga Duda, priča s prethodne stranice je SAVRŠENA!
Toliko si slikovito sve opisala da cijelu situaciju imam pred očima.
I, odličan šoping!
Veliku begonijicu stavi u viseću košaricu, jer je milostiva viseća!
lijepi pozdrav
![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Stvarno je užitak doći u tvoj vrt, prekrasno je..
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Vrt sve ljepši i šareniji. Lave sve slađa! A bome tebi samo mogu reći: svaka čast, ti sve vrednija! |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
evo me cure na tren..alisa tvoj slak je izvirio neki su pali pod puževu nogu ali dosta ih se odušire..
Otok to ti ja malo tepam biljčicama..
rosa2 ,stefkaja,baka hvala na obilasku mog vrteka drago mi je da ga mogu s nekim podijeliti..
saro hvala na savijetu al ja sam ovu begoniju vidla da raste onak ko grm al visoko nije imala savijene grane,no vidjet ću razvoj situacije inače me je danas napala kosica previše dugo sam mela ispod gnjezda izgleda da je dobila mladog.. vražija ćurka
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Lijepo, lijepo, lijepo...
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Danas sam odredila dan da setam vasim vrtovima,da uzivam u suncu i ljepoti
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
lucy ,gio dobrodošle u moj vrtek..danas je divan dan sunčan,došli gosti ne mrdaju iz vrta odapet ću od smijeha rasporedili se njih 6 okolonaokolo po stlcima,stepenicama i uživaju ..
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
divno je kad sija sunce,ja moram se nacekati
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Hahaha.... čitam je tvoju pričicu "ludog dana" i na kreju kad pišeš da si znala da će tako ispasti mislim si sad ćeš napisati da si kupila preventive radi Praxiten....kad ono clematisi i cane
![]() ![]() ![]() Bitno da je sve dobro završilo
![]() Nego kad smo kod tvog, već standardno krasnog cvijeće... da li si ti sigurna da su ono cinije (žute i bijele), baš su neobične i lijepe, izgledaju mi ko neka vrsta margareta, gdje si ih nabavila ?...
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
,ma sve lijepše od lijepšeg
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
navratila sam u očekivanju još jedne otkačene priče. Sve je počelo lijepo, s napadom kosice, a onda si naglo završila...
lijepi pozdrav
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Duda lijepo je kod tebe navratiti, uvijek ima lijepog cvijeća, Lave u svom elementu, dobro poznate priče
![]() Vrt ti je stvarno lijep, bujan, rascvjetan sa puno prekrasnih detalja, imaš ti ono nešto u sebi ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8081828384 133> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |