Bergenijino cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4445464748 67> |
Korisnik | |
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bila, prošetala, uživala...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
I ja prošetala, mogu samo reći: lijepo ti je kao i uvijek!
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
campanule su ti savršene, predivan klematis, lijepo, uredno
![]() |
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Prošetala i ja vrtom u ove jutarnje sate, pribojavajući se da nije oluja napravila velike štete. Na sreću sve je na svom mjestu. Bijeli zvončić je Campanula persicifolia grandiflora 'Alba', a plavi s Flore C. medium i nije trajnica nego dvogodišnja.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
divno je svratiti u tvoj vrt
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Bergenija, prekrasno cvijeće u kamenjaru i van kamenjara,
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Stari kamenjar je meni uvijek naj. No ovo novo jako je zgodno, a tek ona j stup za penjanje - pravi je.
Kampanule su se baš rascvjetale, plave, bijele, sve su jednako lijepe.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Prekrasan ti je kamenjar, a tek kampanule....divota. Žao mi je zbog nevremena, ali važno da nije bilo veće štete. Blue Angel je već pravi gorostas, prekrasan ti je, a i novi cvjetnjak uz garažu je super!!!! Jedva čekam da se to sve razraste i da nam pokažeš
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Lijepe slikice naše Bergice - a karanfilčići tvoji su se i kod mene udomaćili!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma braniću te ništa ne brini ja mislila baš tvoj kad nisam tu redovno a vidiš da stavljam svagdje ali sad je moj ne sikkiraj se --i sretno sa biljkama joj sad će me žena udviti -------briši sandućeeeeeeeeee
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Šta reči nego prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Hvala curke!
Da odgovorim :
- Korijenki: i mi campanule zovemo fiori di sposa iliti mladenkino cvijeće, Zaista mi je to jedan krasan cvjetak!
Baka Bea - baš sam tužna što moje campanule nisu trajnica. Ali to je kad kupujem kod trgovaca, koji znaju samo prodavati..a ništa o biljkama. Morat ću se potruditi skupiti nekako sjeme od njih, jer mi se zaista sviđaju!
Svima velika pusa!
![]() Danas samo jedna slikica mojih clematisa na ulazu u kuću.
S lijeve strane Blue Angel koji tek počinje cvjetati, a s druge strane mali Niobe (ali nadam se da će za koju godinu i on narasti)
![]() |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
krasni su ti clematisi
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
došla sam virnuti nove cvijećke sa subotnjeg izleta i shopinga kad me dočekalo puno lijepih campanula, ali ovaj ulaz sa clematisima me oduševio
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Predivni rascvjetani kamenjar,klematisi na ulazu,ne mogu reći što mi je ljepše
![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Clematisi su prekrasni i baš lijepo izgledaju na ulazu
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Krasni clematisi ,a i novi dio cvijetnjaka biti če preljep dok ruže narastu
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
"Danas samo jedna slikica mojih clematisa na ulazu u kuću."
Clematisi su prelijepi, da je sasvim dovoljna samo jedna slika. |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Super su clematisi
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4445464748 67> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |