OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 193194195196197 374> |
Korisnik | |
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Otok super je ispala ona slika
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Kod tebe je uvijek lijepo doći a i svaki put nešto naučim, ovaj put sam slučajno otkrila da sam iz Slavonije "dovukla" između ostalog i noćurak-viđam ga ali ja mu eto do sad nisam znala ime
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
ma divno,zajednicka slika mi je super
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
I mani je jako interesantna ona pelargonija,kaktusi su predivni,astilba,noćerak,karanfilčići ma sve je prelijepo
![]() |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
viš na! odem iz tvog vrta prije pol minute i kad se vratim naiđem na nešto novo... tak to valjda ide kod vas cvjetnih gurua. sjajno!!!
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
A ovo sam nešto sprtljala kad sam slikala, pa mi je vrt ispao dvostruko veći
![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
I još malo sličica
astilba ![]() dalija ![]() karanfilići ![]() lobelija ![]() noćurak ![]() i jedna zajednička slika ![]() |
|
![]() |
|
Evo Anaida, kad ti se već sviđa ova pelargonija, još jedna sličica
![]() Kaktusi cvatu ![]() ![]() a ovaj nije više tako crven kao zimus, ali zato cvate ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Otok naša mila, pročitala sam da si opet i danas bila vrijedna i sad, znaš mene, nestrpljiva čekam tvoje nove slikice!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
predivno ste uredili suhozid..baš mi se sviđa
|
|
![]() |
|
Hvala vam cure i dečki na lijepim riječima. Baš sam bila nekako potištena, ali sad sam već bolje.
Pokazala sam ovo i mojim sinovima - oni su radili zidove, ja sam sadila. Vidim da im je drago. Ipak je zadovoljstvo veće kad nešto napraviš svojim rukama. Misty, hvala ti na prelijepim stihovima, sve si mislim kako bi ih ispisala na kamenu. |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Svaki kutak tvoga vrta je prelijep. I onaj koji sama isplaniraš i sadiš i ovaj,koji je kako si rekla sam nicao, samo si ga sredila da biljke "ne uteknu".
Naprosto se osjeća miris mora, ugrijanog kamena i mirisnih biljki ovog podneblja!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Predivan kamenjar!
![]() ![]() ![]() |
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
magnolia ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Lokacija: mostar Status: Offline Bodovi: 426 |
suhozid wow...imam nove ideje za moj vrt
![]() |
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Divan suhi zid
![]() Ja si ovako nesto mogu samo sanjati, ovdje ni s od suhoga a kamenja nigdje, ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Tvoj vrt jednostavno zove "pjesnike u nama" da ga opišemo, no ja nisam pjesnik pa to ne mogu, jer nema te pjesme koja bi opisala divotu tvog vrta.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Ajme, ove zadnje slike kamenjara, suhozida i domicilnih biljaka su prekrasne. To je za moj pojam kamenjar kakav bi ja htjela imati, jer "miriši" i preko ekrana. E sad, pošto moje ravno dvorište, nedostatak prikladnog prostora i klima to ne dozvoljavaju, neću ga niti imati, negu ću i dalje uživati u tvom
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Dušo moja da te ne zanimaju moje kockice ako bi ja ih prodajem
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Miris cvijeća na tvom suhozidu sa biljkama koje se na njemu nalaze i sami odabir biljkije po meni
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
primorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 769 |
Nisam stigla neko vrijeme prošetati tvojim vrtom, ali evo me jutros i nisam pogriješila. Prekrasno!
Šatirane pelargonije su wow, ali ipak mi je nekako najljepši ovaj kameni kutak sa našim domaćim običnim biljem.
|
|
Tko ima "zašto" zbog kojeg živi, može se nositi s gotovo bilo kojim "kako"
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 193194195196197 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |