Čuvarkuća - Sempervivum |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 96> |
Korisnik | |
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala, evo sad imam dvije mogućnosti za nabavu mojih ljubimaca. Pokušat ću stupiti u kontakt s renee. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
muhlenbergia ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 18 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 2241 |
Još jedno mjesto gdje možete nabaviti sempiće
http://www.sempervivum.com.hr/ |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Pa ovo je divota!! Puno hvala na informaciji. |
|
![]() |
|
Tweety ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 529 |
Pozdrav, nije me dugo tu bilo, al evo malo i mojih ljubimaca...vidim da nas je Rene dobro navukla, ali i opskrbila, na ovoj slici ih je dosta njenih! Ako vidite nesto sto zelite, samo pisite!
![]() |
|
![]() |
|
Tweety, divota. I ja se uključujem u klub "ovisnika" o sempićima. Zahvaljujući forumašima znam i gdje ih mogu nabaviti. A onda slijede i moje slikice. Samo ih moram naučiti stavljati.
|
|
![]() |
|
matilda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Lokacija: Krapina Status: Offline Bodovi: 540 |
kako se odlučiti za 2,3, 10... njih ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
matilda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Lokacija: Krapina Status: Offline Bodovi: 540 |
prekrasan vrtić ljubimaca
![]() ![]() ![]() ![]() [/QUOTE] |
|
![]() |
|
Arnold ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 26 |
Matilda, sve su to sempervivumi!
|
|
![]() |
|
hvala arnold! a ja sam mislila da svi imaju oštre vrhove.
![]() |
|
![]() |
|
Nana ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 332 |
Matilda. imaš ti dobro oko. Kad se bolje pogleda, postoje tri rozete koje nisu sempići - u prvom redu odozgo druga i četvrta rozeta s desna, te ona ispod nje. Dakle, točno kako si napisala, biljka u gornjem desnom uglu. I baci tu batinu, ne treba ti!
![]() Slažem se, Tweetyn vrtić je zaista presladak, a izgleda da će uskoro biti krcat.
|
|
(O)smijeh je najbolji facelifting
![]() |
|
![]() |
|
Arnold ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 26 |
Dakle u kutu su sempervivumi - a ne sasvim u kutu nego par cm od desnoga gornjeg ruba - šta je to? Sedum? Ali sedum nema rozete - onda to nije sedum.
|
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Volim čuvarkuće
![]() |
|
![]() |
|
Dok gledam ove slike padaju mi na pamet stihovi: Opusti se, i uživaj...
|
|
![]() |
|
nana drago mi je da još netko ima dobro oko.
![]() arim lijepa kolekcija sempića ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
arim...kolekcija je stvarno za divljenje
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Tweety ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 529 |
Pozdrav, evo me tek sad vidim poruke, nisam bila doma... Gore su u pitaru sve sempici, osim onog jednog seduma. Nema on rozete, doduse na slici stvarno izgleda kao da ima!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 96> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |