moje ruže |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 25> |
Korisnik | |
magnolia ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Lokacija: mostar Status: Offline Bodovi: 426 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
magnolije ove zadnje tri slike
![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Koje lipe pelargonije imaš,a i ostalo cviće je za pohvalu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
magnolia ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Lokacija: mostar Status: Offline Bodovi: 426 |
Nisam znala da sačuvam od prošle godine sjeme...ali ove godine svakako hoću....thank you misty-da!
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Vidim nisam jedina koja voli te šarene tepihe od maslačaka, žutica i naravno tratinčica! Tvoji "čičci" odnosno vrtni sljez, roza i bijeli prelijepi su! Ja sam posijala u travnju crni, par biljčica je niklo, ali mislim da ću mu se veseliti tek dogodine
![]() Nadam se da ćeš skupljati sjeme od svojih? |
|
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
divno magnolija
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Kakva predivna fuksija, no poljsko, ili kako ti kažeš livadsko cvijeće me uvijek nanovo raznježi. U vikendici uvijek na stolu imam takav prirodni buketić.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
ruže su ti super,ja ih obožavam a ono koje zoveš čičak je sljez.... možeš pokupit sjeme kad ocvate? Baš je krasan,ja imam neki žučkasti ali nikak da se otvori
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Imaš puno lijepog cvijeća,ali ruže su najlješpe,ja ih obožavam
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Nekad sam se i sama bavila mišlju da u dvorištu imam samo ruže. S njima sam i počela, a onda mic, po mic, kao i ti svašta se došuljalo u moje dvorište, ali vidim i u tvoje. Neka ruža je kraljica, ali i druga nas cvijeće veseli kad je tako lijepo kao kod tebe.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Nisi draga,ja sam nova ovdje
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Draga moja jesam li ja tebi poslala ikako i jednu ružu ---e baš se ne mogu sijetiti ako nisam javi ----
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 25> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |