vikica46 - cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4567> |
Korisnik | |
vikica46 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 21 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 114 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala na savjetu, ujutro odmah idem u poljo-apoteku!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Kolekcija 2010. je fenomenalna!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
krasna kolekcija i prezentacija za ovu sezonu
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Pregledavajući slike tvojih ruža pomislih da su slike neke vrtlarije koja se bavi uzgojem i prodajom ruža. Možeš biti ponosna na svoju kolekciju.
|
|
![]() |
|
vikica46 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 21 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 114 |
Hvala svima, ali moram biti iskrena i reći da mi u svemu puno pomaže moj muž.
On nabavlja stajski gnoj, namače koprive za špricanje, nabere buket ruža za vazu.
Već mi je rekao kada je pregledavao forum kako njega nisam spomenula i kako nije u redu da sam sve zasluge i pohvale samo sebi pripisala!
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Moraš SM puno hvaliti,pa će biti još vredniji
![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Ajme onih ljigavaca,koliki su,fujjjjj
![]() Ruže su ti fenomenalne,a sve pohvale za muža ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() WOW! ovo je stvarno jedan od ljepših primjeraka koje sam vidio! Svaka čast!!! |
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
Prelijepe ruže imaš a onih puževa se lako možeš riješiti pužomorom kako su ti cure i rekle i ja tako isto radim a moj muž kaže da sam ubica
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Caribia je zaista posebna ruža
![]() |
|
![]() |
|
Ja sam je jesenas naručila iz Rasadnika iz Novog Sela Podravskog.
I mene je jako obradovala!
Tvoje su ruže isto prekrasne!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
jannette77 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 138 |
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
prekrasna je ova zadnja ali mi se čini da nije caribija nego scentimental.... imam i ja takvu od Viraga...al koja da je predivna je
i pitanje..na strani 4 predzadnja i zadnja slika koje su ruže? I jel ona na zadnjoj slici tako velika ili mi se čini? Jel i one mirišu? Oprosti na davljenju al i ja ih obožavam pa pitam |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
vikice
![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Ija kažem da je ruža kraljica
![]() |
|
![]() |
|
magnolia ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Lokacija: mostar Status: Offline Bodovi: 426 |
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4567> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |