moje biljčice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4243444546 150> |
Korisnik | |
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
malo današnjih slikica
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hvala Andrea!
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Često u sitne sate kad treba oko sklopiti ja uživam gledajući slike tvog cvijeća....!!!!!!!!!
Predivni su!!!!! |
|
![]() |
|
Rosa,Sara,Korjenko
![]() Korjenko nisam te zaboravila,šaljem u ponedjeljak da ne stoji u pošti |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Hana ruže su ti............ ma ne znam ni sama koju bi riječ napisala ali slično nešto da se onesvjestiš
![]() Za mene koja imam skromnu kolekciju od cca 7 ruža i to sve obične i klasičnih boja ovo što vidim kod tebe prava je naučna fantastika.....
Imaš krasne digitalise i pakujce
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Ajme majko pa gdje sam ja do sad bila da nisam vidjela tu ljepotu
imas predivnu kolekciju ruza,al i ostalo svo cvijece ti je prekrano.
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
a da znaš kak miriši....ajme divota,isto je od viraga
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
I meni je u oko upala ova zadnja ruža-baron
![]() |
|
![]() |
|
hvala cure....
Triša daleko je to od lijepog al hvala ti! Magnolija blue magentu sam nabavila kod Viraga |
|
![]() |
|
magnolia ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Lokacija: mostar Status: Offline Bodovi: 426 |
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Svjetlo plavo, tamno plavo, pa još ruže svih boja i varijanti, a i ja imam jednu od njih, pa naravno rajski vrt u tvom kraju najljepši.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
pčelica7 ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
prekrasno ti je cvijeće, ova zadnja ruža ima prekrasnu boju, neviđa se često
![]() |
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
![]() |
|
Misty hvala!
Anaida obično ju spiralno motam oko te jedne šipke,još je mlada a za jesen moram pripremiti prave nosače tj. lukove jer je i sa suprotne strane jedna lonicera pa da se penju... budem ti sliknula |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Hanči, ruže obaraju ljepotom, a ja te molim da mi izdaleka slikneš loniceru da vidim kako ju motaš oko stupa.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Ruže su (sve!) prelijepe, svaka na svoj način, ovu tvoju baronicu vidim prvi put, uistinu je neodoljiva!
![]() |
|
![]() |
|
Makk,Miro, Gioiaa,lantana
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana taj je od Seni a tvoj je do njega...svi su se primili i rastu! ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4243444546 150> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |