vikica46 - cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 567 |
Korisnik | |
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I stare i nove ljepotice su lijepe. A ove, kod mene u Međimurju rekli bi "šaterane" (šarene, prošarane bojama), su mi prekrasne!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
vikica46 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 21 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 114 |
U pravu si hana, javio mi se gospodin Ivan Virag mailom i potvrdio da se radi o ruži scentimental.
ja sam prilikom sadnje skinula oznake i sada kada sam je uspoređivala s njihovim katalogom bila mi je najsličnija caribii.
Ona predzadnja na četvrtoj stranici je moja stara penjačica (stara je preko 15 g. što se i vidi po granama u pozadini).
Ima intenzivan miris i cijelo dvorište miriše po njoj.
Nedotatak je što kada prođe prvi cvijet poslije cvate vrlo oskudno.
|
|
![]() |
|
vikica46 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 21 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 114 |
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Prekrasna ruža iz Siska
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
predivne ruze
![]() |
|
![]() |
|
Hvala!
![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Tvoje ruže su
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 567 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |