OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 186187188189190 374> |
Korisnik | |
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kako su ti veliki ljetni čempresi! Meni oni tako podignu, razvesele dvorište. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
macuhice i jesu jos drazesne,i ja nisam moje pocupala.meni amarantus t.nije iznikao,nicandra jos mi mala,nekako sporo raste,nadam se da ce procvetati
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
krasno ti je cvijeće,ja sam čemprese prerano posijala pa su mi propali..iduće godine idu direktno u vrt pa kak bude
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Na mjesto gdje su rasle maćuhice htjela sam posaditi neko cvijeće koje sam sijala
Ali, maćuhice su još uvijek lijepe ![]() ![]() pa ih naravno nisam počupala. Tako sam danas ovo posadila na drugo mjesto ljetni čempresi ![]() amarantus tricolor ![]() amarantus bi trebao imati još izrazitije boje, više crvene nicandra ![]() cameleon se šareni, ali i cvjeta ![]() a cikasice su sada najinteresantnije ![]() lani sam kupila ovu biljku - asclepias tuberosa, mislila sam da je nestala, ali nije, evo je cvate ![]() |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Koliko samo fuksija imaš! Jedna ljepša od druge! Ja se mučim s njima jer nemam dovoljno hladovine, a one baš to vole!
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
One koje nisam isčupala i bacila prezimile su vani u istim loncima u kojima su i rasle, rano u proljeće sam ih malo porezala, dodala malo zemlje i to je to |
|
![]() |
|
kamilica ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
prekrasne fuksije, bravo
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Fuksijice su zaista raznolike i lijepe. Ja ih još nemam ali sve nekako pikiram na njih za iduću godiinu..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Kako ti bogato cvitaju mora da im pjevušiš i maziš ih
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Kad god dođem u tvoj vrt ostanem zapanjena ljepotom i raznolikošću tvog biljnog svijeta. Najteže bi mi bilo izabrati najljepšu sliku ili najljepšu biljku od tolike ljepote
![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Tvoje pelargonije su prezimile!? Gdje, kako?
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
jesusna kaj ima svegaaa
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
ja sam se danas dvoumila na pijaci da li da kupim koju fuksiju ili ne...i nisam...tvoje su predivne
![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Joooj Otok i mene nije bilo par dana na forumu, a ti "izvjesila" svašta nešto krasnoga
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
Ajme predivnih fuksijaaaaaaaaaaaa...
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Joj koje predivne fuksije ma samo da sam ti bliže ...............ma samo bi gledala ne brini
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Kak možeš reči da si dosadna,a mi svi čekamo tvoje slikice.Fuksije su ti prekrasne,jedna lijepša od druge.
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
A ja došla još jednom vidjeti ruseliju, ka vidim predivne fuksije, neka si ih preselila, uživat će.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Ne mogu vjerovati da vam falim. A ja mislila da sam vam dosadila.
Ma bila sam baš nekako ![]() Sada sam opet ![]() Preselila sam fuksije sa stepenica dole u dvorište (dosadilo mi stalno čistiti stepenice) a fuksije su se baš lijepo rascvjetale ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 186187188189190 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |