Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - OTOK- moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

OTOK- moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 184185186187188 374>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2010 u 10:59
otok draga ne štrajkaj Wink
ubijaju ove šarenolisne pelargonije smile39 ali me uvijek iz početka oduševe aloine bananice LOL
a ljiljani su prekokrasni Thumbs%20Up
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2010 u 11:58
Ne mogu vjerovati da vam falim. A ja mislila da sam vam dosadila.

Ma bila sam baš nekako Thumbs%20Down par dana, pa sam odlučila uzeti odmor od posla i od foruma i od svega svakodnevnog. Onda mi je jučer došla u posjet cimerica iz studentskih dana (nismo se vidjele 30 godina) pa smo provele prekrasan dan.
Sada sam opet Thumbs%20Up.

Preselila sam fuksije sa stepenica dole u dvorište (dosadilo mi stalno čistiti stepenice) a fuksije su se baš lijepo rascvjetale

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2010 u 12:04
A ja došla još jednom vidjeti ruseliju, ka vidim predivne fuksije, neka si ih preselila, uživat će.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2010 u 14:50
Kak možeš reči da si dosadna,a mi svi čekamo tvoje slikice.Fuksije su ti prekrasne,jedna lijepša od druge.Clap
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2010 u 16:10
Joj koje predivne fuksije ma samo da sam ti bliže ...............ma samo bi gledala ne brini smile96
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
springy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 447
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje springy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2010 u 17:22
Ajme predivnih fuksijaaaaaaaaaaaa... smile64
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2010 u 19:49
Joooj Otok i mene nije bilo par dana na forumu, a ti "izvjesila" svašta nešto krasnoga ClapClapClap. Sve mi se sviđa i ljiljani i hemerocalisi, i nova ruselija je baš predivna, a bome su i fuksije vrhunske....banane-aloe su divne...baš ih je fora vidjeti ovako rascvjetane smile120
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2010 u 22:36
ja sam se danas dvoumila na pijaci da li da kupim koju fuksiju ili ne...i nisam...tvoje su predivne
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2010 u 23:21
jesusna kaj ima svegaaaBig%20smile afuksijice su divne
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2010 u 23:36
Tvoje pelargonije su prezimile!? Gdje, kako?
Na vrh
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1187
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2010 u 07:29
Kad god dođem u tvoj vrt ostanem zapanjena ljepotom i raznolikošću tvog biljnog svijeta. Najteže bi mi bilo izabrati najljepšu sliku ili najljepšu biljku od tolike ljepote smile91
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2010 u 12:03
Kako ti bogato cvitaju mora da im pjevušiš i maziš ihsmile55A tek koliko vrsta imaš,bile sa crvenom kapicom,bile sa ljubičastom kapicom,ljubičaste sa crvenom kapicom........smile93
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2010 u 12:22
Fuksijice su zaista raznolike i lijepe. Ja ih još nemam ali sve nekako pikiram na njih za iduću godiinu..
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
kamilica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamilica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2010 u 19:13
prekrasne fuksije, bravo
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2010 u 20:25
Originalno poslano od člana lucy lucy napisao:

Tvoje pelargonije su prezimile!? Gdje, kako?

One koje nisam isčupala i bacila prezimile su vani u istim loncima u kojima su i rasle, rano u proljeće sam ih malo porezala, dodala malo zemlje i to je to
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2010 u 20:33

Koliko samo fuksija imaš! Jedna ljepša od druge!Clap

Ja se mučim s njima jer nemam dovoljno hladovine, a one baš to vole!
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 13567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2010 u 20:36
smile227
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2010 u 20:39
Na mjesto gdje su rasle maćuhice htjela sam posaditi neko cvijeće koje sam sijala

Ali, maćuhice su još uvijek lijepe

pa ih naravno nisam počupala.

Tako sam danas ovo posadila na drugo mjesto

ljetni čempresi

amarantus tricolor

amarantus bi trebao imati još izrazitije boje, više crvene

nicandra

cameleon se šareni, ali i cvjeta

a cikasice su sada najinteresantnije

lani sam kupila ovu biljku - asclepias tuberosa, mislila sam da je nestala, ali nije, evo je cvate

Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2010 u 21:53
krasno ti je cvijeće,ja sam čemprese prerano posijala pa su mi propali..iduće godine idu direktno u vrt pa kak bude
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2010 u 21:56
macuhice i jesu jos drazesne,i ja nisam moje pocupala.meni amarantus t.nije iznikao,nicandra jos mi mala,nekako sporo raste,nadam se da ce procvetati .cameleon je divan i bez cvetica... a ova zadnja biljcica ima prekrasnu boju
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 184185186187188 374>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.