Početna stranica Početna stranica > mojcvijet.com - cvijet.info > Za GOSTE Foruma
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - ne mogu na forum
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

ne mogu na forum

Odgovori Odgovori Stranica  <123
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
kat.rea View Drop Down
Guest Group
Guest Group
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2010 u 10:05
Hvala Tija, ali očoto nas nitko ne doživljavaAngry.
Oćito je stav " tko te šiša, jedan član više ili manje, nebitno...."
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2010 u 09:34
Katica stavila sam link u "administrator i moderatori ....." i poslala PP administratoru. Nadam se tvom skorom "dolasku" među nas
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Guest Group
Guest Group
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2010 u 22:54
Halooooo! Do kada ću ja biti gost?
Na vrh
administrator View Drop Down
administrator
administrator
tata-mata foruma ©

Status: Offline
Bodovi: 6910
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje administrator Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2010 u 06:44
krivo je upisana lozinka.... i nakon par pokusaja treali ste upisati i sigurnosni kod ... slova i brojke koje su pokazane na slici.

posaljite mi mail na administrator@cvijet.info pa da rijesimo problem
Na vrh
guests View Drop Down
Guest Group
Guest Group
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje guests Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2010 u 17:44
Bravo ja smile42, gornju poruku poslala Kat.rea.
Na vrh
Guests View Drop Down
Guest Group
Guest Group
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Guests Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2010 u 17:43
Danas uopće ne mogu na forum, stalno mi javlja da je pogrešno ime ili lozinka, nakon više pokušaja dobivam slijedeću poruku... naravno crvenu.
The Security Code entered did not match that displayed.
A new Security Code has been generated.

More than 3 failed login attempts have been made on this account.
Please enter your details again, including security code.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <123
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.