ne mogu na forum |
Odgovori | Stranica 123> |
Korisnik | |
Guests
Guest Group |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 12 Lipanj 2010 u 17:43 |
Danas uopće ne mogu na forum, stalno mi javlja da je pogrešno ime ili lozinka, nakon više pokušaja dobivam slijedeću poruku... naravno crvenu.
The Security Code entered did not match that displayed.
A new Security Code has been generated. More than 3 failed login attempts have been made on this account. Please enter your details again, including security code. |
|
Sponzorirani linkovi | |
guests
Guest Group |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo ja , gornju poruku poslala Kat.rea.
|
|
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krivo je upisana lozinka.... i nakon par pokusaja treali ste upisati i sigurnosni kod ... slova i brojke koje su pokazane na slici.
posaljite mi mail na administrator@cvijet.info pa da rijesimo problem
|
|
kat.rea
Guest Group |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Halooooo! Do kada ću ja biti gost?
|
|
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Katica stavila sam link u "administrator i moderatori ....." i poslala PP administratoru. Nadam se tvom skorom "dolasku" među nas
|
|
kat.rea
Guest Group |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Tija, ali očoto nas nitko ne doživljava.
Oćito je stav " tko te šiša, jedan član više ili manje, nebitno...."
|
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
katek pa jel još uvijek ne šljaka???
|
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
stefkaja
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nevjerovatno...Admine molimo te za pomoć našoj Katici..
|
|
ivna
Trajnica Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kate, mi te nismo zaboravili, i jučer smo a špancir kavici o tome razgovarali ali nažalost oni koji mogu tu nešto napraviti ne reagiraju kako treba. Nadam se da ćeš nam se ipak što skorije pridružiti jer nam svima nedostaješ !
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dajte napravite nešto, ružno nam je bez Kat.ree
|
|
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Poslala sam PP "njemu" ali "ga" nije bilo od 15.06. tu. Vjeruj znam kako ti je.
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajme meni, Katić... Žao mi je, zaista!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
kat.rea
Guest Group |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
curke hvala na moralnoj podršci i vi meni jaaako nedostajete, ali jedino se ovdje mogu javiti.Nažalost, nakon 1,5 godinu intenzivnog druženja sa vama i sa največom galerijom slika na CIF-u , postala sam SAMO GOST . Ni to nebi bio problem kada bih znala žašto je tako, ali ovako......
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kat.rea - ponovno se registriraj, kao novi član dok se ovo ne riješi
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma Kat.rea to je najpametnije. Na pr. stavi nick Rea.kat kao što je Rijeka prebacila svoju brojku s lijeva na desno. Dotle će se administracija trgnuti pa ti prebaciti tvoj vrt, postove na novi nick.
|
|
kat.rea
Guest Group |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Otok, baka, vjerojatno ste u pravu. Ja želim biti korektna prema administratoru i moderatorima i ne stvarati im dodatni posao, ali s obzirom da mi je administrator poslao mail da če se javiti navečer još u ponedjeljak
14.6. 2010 15:45 slijedečeg sadržaja ...
Privici:
Oznake:
Natrag na rezultate pretraživanja Ispiši Naslov:
RE: Lozinka Sakrij detalje
Od:
Za:
'katica glogoski'
Kopija
Datum:
14.6. 2010 15:45 Veličina:
18 kB Mapa:
Pristigla pošta Privici:
Oznake:
Na žalost moram iči obaviti neke poslove tako da me nece biti doma. Pa cemo pokusati navecer rijesiti problem. Ja am pošaljem mail ili vas nazovem |
|
kat.rea
Guest Group |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pokušala sam se ponovno registrirati, ali neda mi... odgovor
Unešena email adresa već se koristi.
Znači moram i email adresu mijenjati ili odustati......
|
|
Tija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da moraš imati novu (drugu) e-mail adresu jer na jednu nemožeš imati dva profila.
|
|
kat.rea
Guest Group |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
društvo drago pozdravlja vas "gost" koji ni nakon ponovnog traženja lozinke ne može ništa otvoriti osim ove teme . Sad me več lovi apstinencijska kriza......
|
|
OTOK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kat.rea, prijavi se na forum kod nekog prijatelja ili sa posla, uglavnom da e-mail bude od nekog tko nije registriran na forumu.
Jasno mi je da ne možeš pisati poruke, ali pregledavati možeš skoro sve teme i bez registracije, mislim da ne možeš jedino na razgovor uz kavu. Ako nam nešto želiš napisati, napiši bar tu, čitamo mi i ovo. I slikaj cvijeće i vrt, da možemo kad-tad uživati. Fališ nam. |
|
Odgovori | Stranica 123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi možete glasati u anketi |