Biljanin decoupage |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 30> |
Korisnik | |
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
vješalica je prekrasna
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
biljana, ovo mi je prekrasno! na prvu, dok nisam vidjela kukice za vješanje pomislila sam da je neka ogradica.... zamisli takvu ogradu
![]() nisam (a mislim da ni neću) radila s bitumenom upravo iz tih razloga što se neda brisati. tamo gdje ga natrljaš tamo i ostaje. sumnjam da bih bila dovoljno spretna i brza da iz prve pogodim pravo mjesto i količinu
![]() ali mislim da je tebi to uspjelo, meni ne izgleda umrljano, nego baš onako taman!
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
vjesalica samo taka
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
odlično, odlično, vješalica je mraaaaak
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() |
|
![]() |
|
Hvala draga moja Primavera
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
a može biti i da je uživo drugačiji dojam pa i to bolje izgleda.
treba isprobavati na taj način se svašta zanimljivo dobije. ![]() |
|
![]() |
|
Hvala drage moje renn, mnatasa1, nirvana
![]() |
|
![]() |
|
renn ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 435 |
Škrinja mi je
![]() |
|
[IMG]http://i31.tinypic.com/k154t1.jpg" />
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
shabby, shablone, vitinage style...odlično, odlično... jako lijepo napreduješ...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
nirvana ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 10 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 183 |
Škrinjica mi se baš sviđa , salveta je baš nježna i lipa a šablone su mrak e da mi ih je znat radit. |
|
![]() |
|
Anastazija, Nada-m, mare-nostrum, Sabica
![]() Anastazija i meni je prvi put da radim ovo.Remene i zakovice sam prekrila samolepivim papirnim trakama, a cudnovate boje izlaze (to je ono narancasto sto izbija), one su nepobjedive. Sabice, ako mislimo na isto, to nije boja po remencicima, vec dijelovi salvete (krpice, viskovi koji vire), meni se dopalo, pa ih nisam htjela rezati ![]() |
|
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
zanimljiv makeover škrinjice.
jako mi se sviđaju šablone, prekrasne su, jedino mi malo smeta, ako smijem primijetiti, boja što je po onim remenčićima, znam da je to namjerno, ali meni je to nekako taman malo previše. |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
ružno pače makeoverisano u roza puslicu
![]() |
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Moj favorit i dalje je plava kutija oslikana čipkom
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
svaki put kad negdje vidim ovakve koferčiće s takvom gomilom suvišnih dijelova samo ga prođem jer uopće namam ideju šta s njim, kako se riješiti viška zakovica, remenčića i ostalih čuda...a o čudnovatim bojama da i ne govorim...
tebi to očito nije bio problem.... izvrsno si odradila makeover!
|
|
![]() |
|
Drage moje tatjana, sarita banana, valliSa, hvala na posjeti i podrsci
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 30> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |