lukacc- dvorišče |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 17> |
Korisnik | |
lukaccc ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 08 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 203 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hvala cure
![]() ![]() u ovo tmurno i kišno vrijeme ne znam sta da radim, pa eto da stavim jos slika koje nisam jučer. kale su počele bujati još jednom plava hortenzija trenutačno stanje nove gredice nekoliko detalja razne jednogodišnje biljke su počele cvast gailardije ljiljan među kolonijom ščira |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Hortenzije su predivne.
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Lijepe su ti čevarkuče rascvjetane,a i sve druge cvječke
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Lijepe slikice, posebno mi je draga ova s čuvarkućama u drvu.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Bravo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
lukaccc ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 08 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 203 |
evo i mene nakon malo dužeg vremena. čujem da su nevremena harala lijepom našom, no hvala bogu moj kraj su zaobišle.
sve raste i buja, pa evo nekoliko sličica: slak čuvarkuće rastu ko ludi, a neki i cvjetaju prkos se opet sam pozvao u moj vrt grmolike ruže procvjetale, no kiša ih je objesila jedan grm hortenzija je poplavio. jedno od ugodnijih iznenađenja ove godine a neke su ostale roza- crvene |
|
![]() |
|
anaida i katruža velika hvala za identifikaciju!!
![]() ![]() ![]() svima hvala na lijepim riječima. oprostil sam se od katruža, no one što su se sušile su se posušile tako da opet uzivam u njima. u vrtu je sve poludilo, posla svaki dan kolko ti srce poželi, a sunce neumorno peče i peče. al neka. bolje da je toplo nego da je zima. eh da mi je tu negdje koja plaža i miris mora. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Sve je super, a mene opet oduševio panj
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
taj grm ,odnosno spirea predivna je kao i citav vrt
![]() |
|
![]() |
|
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Prelijepi božuri, kamenjarke.....prava eksplozija boja.
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opet si sve lijepo poslikao,sve ti je prelijepo,ni ja nisam znala da se katruže mogu sušiti
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Da složola bih se s Otok, jer takve slike su predivne i zbilju sve pokazuju, a tu se zbilja ima što pokazati.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Bravo za panoramske slike, one najbolje pokazuju ljepotu vrta
|
|
![]() |
|
katruža ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Kolovoz 2007 Status: Offline Bodovi: 787 |
Lukaccc, onaj grm je suručica, kao što Anaida veli i to Spiraea salicifolia ili vrbolisna suručica, prekrasna je i cvate cijelo ljeto. A katruže...
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Mislim da bi onaj grm mogao biti neka suručica, ali neka mi cure/dečki s foruma potvrde ili opovrgnu jer nisam sto posto sigurna. Ovo s katružama je super, opet sam nešto novo naučila!!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Sve je lipo,a panoramske slike to najbolje pokazuju
![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Ja nemam božure pa uživam u tvojima.
|
|
![]() |
|
ne opadnu, samo ih treba malo privezat sa žicom da se ne rascvate, a miriši predivno
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
luka pa jel ne opadnu latice sa katruža kad se suše? I stvarno zadrže miris? Ako je tako ja sam onda zakasnila...a imam ih...onaj grmić rozi meni liči na astilbu
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 17> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |