Naše vikendice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 32> |
Korisnik | |
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vrt u Rijeci, vrt u Skradniku......A da ti napraviš još jedan vrtek negdje u planinama
![]() Lijepo i prekrasno, zaista si vrijedna
![]() ![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hvala, ma znate i same da je to prava rekreacija. Kad više ne bude zadovoljstvo, nećemo to raditi, ali mislim da ćemo i puzeći nešto prčkati u svojim vrtovima.
Lorica, srećom mala vikendica na moru je u potpunom hladu, pa se tamo ne zafrkavam, a i ono sitno što stavim šetači-lopovi pokupe.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Triša ponovno sam uživala u tvom okruženju. Predivno cvjetno dvorište koje me ponovno očara, a u Skradniku tako uredno i lijepo sređeno. Dakle, ti si prava "turbo" Triša. Cvjetne kariole su mi za 5+.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Lana, da si bar samo malo bliže, skokneš k meni na kavu i vidiš sve uživo, baš je odmor za dušu i tijelo.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
primorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 769 |
Baš ti je lijepo Triša u vikendici. Sve tip top i bez zamjerke. I kako je netko rekao - tu se možeš raširiti. Nadam se da ćemo imati prilike to opet uživo pogledati jer često se sjetim fešte u Skradniku... iako je bila kiša i morala sam brzo pobjeći, ostala mi je u super sjećanju.
|
|
Tko ima "zašto" zbog kojeg živi, može se nositi s gotovo bilo kojim "kako"
|
|
![]() |
|
Evo ne prođe puno vremena, a mi opet bili dva dana u Skradniku. Kako uvijek ima nekih promjena evo nekoliko slika. Nisam ni znala da imam graničicu dok nije procvjetala - hvala Jagoda, tvoja je.
![]() Noćurak je uvijek i svagdje dobrodošao svojim velikim žutim cvjetovima
![]() Roza trubica ima i gore, same se šire
![]() Cvjetnjak se sve više šareni
![]() Cvjetaju margerite
![]() a počeli su i karanfili
![]() Obzirom da me gore nema, tek jednom u 7 ili 10 dana zadovoljna sam
![]() ![]() Zadovoljna sam i ovim djelom
![]() Uz jezerce sam posadila kadifice - privremeno ogradila žicom, jer kad u petak bude fešta, djeca neće paziti da ne gaze cvijeće
![]() Sad malo voća
Prvi puta nam nakon čak 5 godina višnja ima plod
![]() Bogato je rodio tayberi
![]() koji zaista ima ogroman plod, već smo neke i probali
![]() Ribizla nema previše jer smo ih premještali, ali nešto će biti
![]() "Neposlušne" jagode penjačice, silom tjeram da se penju - a one neće i neće
![]() U vrtu najnaprednija kolorabica, veličine velike jabuke
![]() Inače u vrtu sve buja, a od korova me zaista spasio najlonski pokrivač.
![]() Voljela bih da opet jednom forumska fešta bude kod mene u Skradniku i da odaziva bude bar onakav kakav je bio lanjske godine, usprkos kiši i zimi.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Triša je rekla;
Obzirom da me gore nema, tek jednom u 7 ili 10 dana zadovoljna sam
- i ja se u potpunosti slažem jer je sve besprijekorno kao da ti je to pravi dom!
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
"zadovoljna sam"..... Da zadovoljna,
![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
![]() ![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ih jeste ti mijera ti velika -velik ti prst onda mijera ploda je stvarno zadovoljavajuća
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Bergenija, Lora, Anči, hvala svima što ste svratile.
Niho, dođi, što je to 100 km od Bihaća do Skradnika, pa izmjeri moje plodove-ha-ha.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
magnolia ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Lokacija: mostar Status: Offline Bodovi: 426 |
Kakav divan vrt
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
E da znaš da ču uskoro i doć sa mojom Čerkom i Sanelom -----ali sve goste kad ispratiš -pa da ja izmijerim te plodove ----------hoće li biti i Branko trebače mi i on
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
I ja sam prošetala lijepim vrtom
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
sve tip-top kako primorka kaže!
jel može jedan savjet za ribizle, njih ne treba orezivati, samo koji su pregusti grmovi malo prorijediti grane i to tako da se odreše cijela grana posve pri dnu,ako nije jako gusti grm onda najboje ništa, obrezuju se u rano proljeće ![]() |
|
![]() |
|
Hvala svima. Hvala Mari, ove smo ih godine premjestili u dio vrta, koji smo odredili za bobičasto voće, ali relativno su mladi, pa ih još i nismo orezivali, dakle kako ti kažeš nitni nećemo - neka budu grmići.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Moram s vremena na vrijeme komentirat da ne pomisliš da ne gledam tvoje vrtove
![]() Ove jestive biljke u vrtu su mi najdraže, hehe.
Malo šetaš, gledaš cvijeće.... čopneš koju ribizlu....malo opet u šetnju..... zdipiš malinu....sa čvorcima se otimaš za trešnje, a na kraju zalegneš među jagode!
![]() |
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Stvorila si mali raj
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Ovo je očaravajuće.Nema ovdje ništa skromnog,sve je woooow!!
|
|
![]() |
|
Bog Gogo, veliki pozdrav za tebe i hvala ti. Baš tako kako si rekao izgleda naš boravak ondje, nekako pokušavamo spojiti ugodno s korisnim, pa se ponekad ne radi ništa, šeta šumom, bere gljive, vozi bicikla, a ponekad mm izmisli da mu treba još ovo, ili još ono, a tako je bilo i ovaj put.
Kućica je mala, a garaža velika, ali u garaži veliki cirkular, dvije kosilice, 5 bilikli i jedna moja trokolica i tako mm odlučio napraviti mjesto za bicikle, pa smo ga prozvali "biciklana". Evo kako je to bilo nekoliko proteklih vikenda.
Mjesto iza garaže s produženjem krov, činilo nam se baš prikladno, pa smo napravili stupove, stavili neki stari prozorčić i ovdje su već na budućem krovu daske i terpapir.
![]() Dok smo prekrivali krov, mm je bio stretan da na krovu radi s poda, jer je to moralo biti dosta nisko
![]() "Zidovi" su napravljeni od salonitki, koje su ionako višak, a bicikle valjda neće dobiti "azbestozu"
![]() Najniži dio mjeri se po meni, gdje ja mogu stajati, valjda će moći i bicikle, ali s druge strane je ipak visina za normalne ljud, ali ne preko 2 m.
![]() Odbačena vrata prijateljičinog stana super će se uz malu doradu uklopiti
![]() Na mjestu izgledaju sasvim dobro,
![]() Jedna je strana rešetkasta i u redu, no druga je šuplja jer nismo htjeli staviti staklo, pa smo to fino zakamuflirali "oblovinom" kojom je obložena i garaža
![]() Na drugoj strani prostorije koja je 2,20 x 3 m i kojoj još fali betonski pod nalazi se i mali prozorčić
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 32> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |