moja svaštara |
Odgovori ![]() |
Stranica <123> |
Korisnik | |
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...dobrodošlica i od mene
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
jakolipo i jednostavno (bar na prvi pogled za neke od nas koji to ne znamo).
A "jednostavnost" je jedan od mojih komplimenata-to hoću reć da nešto nije načičkano svim i svačim, nije preurešeno. Super!!!! Veselim se daljnjim radovima, jer si zaista kreativka prava! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
Kornjača ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 145 |
vladati nad sobom
najveca je vlast |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Ma naravno, puno toga ja još i danas ne znam.
Dovoljno je da kažem da do nekih galerija i tema još nisam uspjela doći! ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
Kornjača ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 145 |
hvalaaaa!
Je i ja sam konacno skuzila kako da ih stavim u istu galeriju tako da je riješeno. Malo pomalo naucit cu. |
|
vladati nad sobom
najveca je vlast |
|
![]() |
|
Spora sam ko puž...dok sam ja pisala, već si ti to sredila!
|
|
|
|
![]() |
|
Dobrodošla!
![]() Radovi su ti više nego dobri-odlični! Samo, primjetila sam da si otvorila dvije iste galerije, pa možeš slike iz one druge prebacit u ovu...vidim da se obje zovu "moja svaštara"....a ne bi škodilo i da zarotiraš slike da ne krivimo vrat ![]() ![]() ...al, svi smo ti mi...ili bar većina u koju ja spadam, brljali u početku....doduše, ja zabrljam i sada, hehehehhe!!!! Za radove, zaista sve pohvale! ![]() Joj što voolim ove "razne hobije".....volim vidit tu raznolikost-dokle mašta seže! |
|
|
|
![]() |
|
vladati nad sobom
najveca je vlast |
|
![]() |
|
vladati nad sobom
najveca je vlast |
|
![]() |
|
vladati nad sobom
najveca je vlast |
|
![]() |
|
vladati nad sobom
najveca je vlast |
|
![]() |
|
vladati nad sobom
najveca je vlast |
|
![]() |
|
vladati nad sobom
najveca je vlast |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
dobro dosla..radovi su ti odlicni ...samo tako nastavi i pokazi nam jos novih radova..
![]() |
|
![]() |
|
jelika ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 509 |
Dobro došla
![]() Tvoji radovi su me oduševili... i plaža ispred kuće
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
blago tebi!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Hvala Anđelka,volim školjkice,a bilo bi šteta ne iskoristiti ih kad mi je plaza ispod kuce.
|
|
vladati nad sobom
najveca je vlast |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Dobro došla, vidim voliš školjkice, a i radovi s njima su ti super!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Hvala!
Drago mi je da Vam se svidjaju radovi,uskoro ce ih biti još. |
|
vladati nad sobom
najveca je vlast |
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
dobrodošla!
imaš jako lijepe radove |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |