Dnevnik - Šeflera + Miha-M |
Odgovori | Stranica 123 19> |
Korisnik | |
Šeflera
Trajnica Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 21 Siječanj 2008 u 14:40 |
Baš smo jučer raspravljali kako treba napraviti dnevnik razvoja našeg vrta.
Odlučeno je da ćemo stavljati zabilješke u word zajedno sa sličicama pa tako pratiti napredovanje. A ovo je plan-za sada: 1)Ovaj vikend ili idući se nadam ljepom vremenu da završimo čišćenje šikare oko potoka i možda čak postavljanje nove ograde. Ali to bumo još vidli. 2) sadnja kadifica, vučjaka i cinije u teglice 3) posaditi vinogradarku , a možda i mimozu! Za sad više nego dovoljno, jer zima se još možda vrati! |
|
Sponzorirani linkovi | |
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sviđaju mi se ovi dnevnici, pa svako malo zavirim da vidim tko je što napravio, pa me tako ponuka da i ja nešto sredim.
Piši i dalje, pratiti ću i imaš moju moralnu podršku, bravo.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
hana
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
joj Šeflera ti me po pisanju malo podsječaš na Frances Mayes i njene knjige o Toskani,tak je ona sve opisivala
|
|
Šeflera
Trajnica Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Danas je bio tako ljep dan! Idealan za čeprkanje po dvorištu!
Po dnevniku smo trebali ovaj vikend čistiti šikaru, ali obzirom da smo malo hunjavi , nismo se htjeli previše naprezati da se ne razbukta, zato smo uređivali okučnicu. Cvijeće je posijano, dakle točka 2) je odrađena! Ova škrinja je moj glavni alat za vrt i dvorište: u njoj se nalaze časopisi o biljkama koje sam nebrojeno puta već prelistala i pročitala tražeći ideje ili jednostavno opuštajući mozak ljepim slikama! Osim toga je i idealno mjesto za čuvanje sjemenki - mračno, suho i mišeki nemreju nutra, a i MM ne gunđa da su posude posvuda! Ovako je jutros krenulo -priprema sjemena - priprema zemlje i posuda i to je to Sad još samo da proklija i ojača pa na dvorište. Posijano je : 1) dragoljub 2) vučjak 3) petunije dvostruka 4) petunija bijela 5) statica- prvi put sijem 6) noćna frajla -ljubičasta 7) cinije Vinogradarka stiže idući tjedan, a mimoza idući vikend! ( Hvala Frida ) Ljepo vrijeme nas je poteralo i na orezivanje ruža, forzicije i lovor višnje. Svi članovi imaju novu zurku (a još malo i Miha-m-) Veljača je već stigla i Flik je danas imao svrabljivog posla nateravajuči miceke po vrtovima! Uređen je i kamenjar kojeg je napala mahovina. Nadodana je zemlja tamo gdje je falilo(nekad sam jako sretna što imamo krtice u dvorištu). Uh što je bilo dobro!!!!!!!! Miha-m je očistio prilaz ispred kuće i svu zemlju koju je ralica poderala s brega prenio na budući ulaz u garažu. Na kraju mi je pomogao zapaliti suhe grane! A i kuhao je kavu! We feel good- ta na na na na na na! I know that we would! http://www.youtube.com/watch?v=IWcNiebYGuo |
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Šeflera i Miha, danas ste se naradili, ali vjerujem da ste slatko umorni. Sanduk za časopise je baš zgodan, a što si toga posijala, čudo jedno.
Želim uspješno klijanje - bravo za vas!
|
|
RIJEKA
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo za cvjetne .Stvarno ste vrijedni bili
|
|
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš ste bili vrijedni!!!
|
|
Šeflera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jupi , stigla vinogradarka. Miha sutra sadi u vrt. Ak bu sreće iduće godine pada jedan pekmez od vinogradarki.
|
|
TeaK
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako li ste smo svi vi vrijedni.
Izgleda da je samo meni vani hladno. |
|
miha-m
Odrastao grm Pridružen: 20 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1099 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Breskva vinogradarka posađena.!!
Posadio sam je na mjesto negdašnjag vrta sa povrćem. Sad joj samo mogu poželjeti da se primi i da lijepo raste. mace vidjele uljeza u svom kvartu (kokoš) i sad se spremaju za napad. |
|
...štihača je zakon...
|
|
TeaK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
.... i mice vole piletinu
|
|
Šeflera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Oču doma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I ja bi jurila s macama!!!
Mužiću moj! |
|
TeaK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vrlo zanimljivo...... |
|
Šeflera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Eto!
Jedan i pol zadatak od tri obavljena! Sad još mimoza i šikara! |
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo ljudi, vrijedni i bog - super ste, a tek vaše imanje
|
|
RIJEKA
|
Šeflera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Proklijalo!!!!
Dragoljub i petunija(šarena) cinija i statica A posijali smo i nešto novih biljčica i jedan privremeni "škaf" rasadnik jer je vani još prehladno za sadnju ovih morskih biljčica. A i ljubice malo širimo Za sada vanjske radove prolongiramo dok ne dođe ljepše vrijeme, a kišica nek samo ispere sve što treba isprati! |
|
alkemicar
Odrastao grm Pridružen: 27 Kolovoz 2007 Lokacija: suncani jug :) Status: Offline Bodovi: 1384 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
odlično, čestitam
|
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Čestitke, kod mene još ništa, valjda je u podrumu prehladno
|
|
RIJEKA
|
nera
Već proklijao Pridružen: 02 Listopad 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 159 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kako ste vrijedni. super. svaka pohvala.
dakle mislite da se već sad može počet sijati sjeme.? su vam posudice unutra ili van kuće? svaka čast! a mice i kokice su zakon |
|
Life is like box of chocolate...
|
|
miha-m
Odrastao grm Pridružen: 20 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1099 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve ove zasijane biljkice se nalaze u kući. U podrumu je pretamno, a vani je još prehladno. |
|
...štihača je zakon...
|
|
Odgovori | Stranica 123 19> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |