Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Duda-Lave -moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Duda-Lave -moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 8485868788 133>
Korisnik
Poruka
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2010 u 23:55
G]

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2010 u 00:15
ovo je moja tritoma koja je dost velik grm ali ne cvate više kao prije
listovi su zeleni  ništa  nije trrulo

Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2010 u 00:17
to je visoka naranđasto-žuta tritoma da već dve tri godine samo dva ili tri cvijeta i dosta jadna..dal ima ko ideju šta joj se događa i šta bi trebala poduzet svi su prijedlozi dobrodošli 
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2010 u 00:37
gazanije su zaista krasne al reba im sunca da cvatu
a sada na pojilištu mača ptičica koja pijeva kao luda i uopće nas se ne boji
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2010 u 07:30
Tvoja ruža tako bogato izgleda,vidim da mačuhice su ti u velikom cvitanju,a taj ljiljan,mislim da je to ljiljan(gore na prvoj slici)je predivan,koje neobične latice imasmile64
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2010 u 08:39
Dudo  ovo mi se jako sviđa ,nisam vidjela do sada ,što je to?
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2010 u 10:56
ruža ,me je jako iznenadila svojim cvijetovima divna je al već na odlasku a ovaj bili ljiljan se zove ljetni ljiljan
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2010 u 12:21
nisam još vidla taj ljiljan...super je Thumbs%20Up
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Željka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 424
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2010 u 15:08
kako će vas se bojati ta mala ptičica kad ste joj napravili tako lijepo pojilište!? Prekrasne slike!
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2010 u 15:24
Ljiljan, ovaj divni ljetni, je i mene oduševio, ptičica raznježila a sve ostale slikice razveselile (iako sam vratić malo nakrivila na nekim slikicama Smile )
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2010 u 23:17
Dudo roze ruzica je vrh,bas se divno rascvjetala ,a taj bijeli lj.ljiljan mislim da je Ismene Festalis,i divan ti je...
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2010 u 23:23
Ova ruža penjačica je prekrasna, iza ptičice sam vidjela da će cikas imati punoo novih listića, ni meni neće tritoma cvasti nešto joj kod nas ne paše, Clap zimska sličica je baš super
život je more
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2010 u 23:24
prekrasan ti je bijeli ljiljanClapClap..... i ako smijem zove se Ismena festalis....i ja očekujem njegov cvat, ako me ne iznevjeriLOL
P.S. Gioiya istovremeno smo odgovorile

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2010 u 23:28
prekrasan vrt...
Na vrh
lilie View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2319
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilie Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2010 u 01:39
Bijeli ljiljan smile227     smile78
znati mnogo ne znači biti mudar
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2010 u 13:00
halo cure bokkk...evo kod mene divan dan napokon niti zerice oblačka lipo vrime pa su svi se okolonaokolo razmilili....hvala šta mi dolazite u vrt i dajete mi imena biljkica Thumbs%20Up...popodne ću opet peglat pa ću staviti malo slikica ja uvik moram radit dva posla jer mi dan je prekratki za sve obavit LOL
Na vrh
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1503
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2010 u 13:42
Ovaj ljetni ljiljan je predivan,baš mi se sviđa,volim takve trubaste biljke.
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2010 u 15:17
Bok ljepotice smile113 ona zimska je famozna, baš dobro što je zalutala Thumbs%20Up...ma prave ste mačke Wink.

Uživajte u svom cvjetnom raju.....Hug
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2010 u 15:20
Ajme sad sam pročitala da ideš opet peglat..... imam i ja hrpu na stolici u spavaćoj ....da ti malo teleportiram Wink

A one tvoje zločeste goste trebalo bi dobro zbiksat smile232, ne bi doma to radili sigurno....
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2010 u 20:23
moja najmlađa ciki se je našušurila novim listovima
moj prvi cvijet artičoke baš mi se sviđa neobičan je ka veliki čičak
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 8485868788 133>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.