Moj mini-mini vrtek |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 23> |
Korisnik | |
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ni ja ju do sad nikad nisam vidjela,prvi put da imam sjeme
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Stalak još stoji bez stanovnika. Nisam još našla mjesto gdje bi ga smjestila. Mislim da će tako i biti do druge godine.
|
|
![]() |
|
Bit će i reznica i sjemena za djeliti!!!
|
|
![]() |
|
otok, željka23, gioiaa hvala vam na posjeti
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Trubice su ti prave ljepotice
![]() ![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Ove godine su mi trublje super,velike. Vjerovatno zato jer su u zemlji a ne tegli.
Slak je dao sve od sebe,sad polako berem sjeme a zaštita od pogleda polako nestaje
![]() ![]() |
|
![]() |
|
maryann ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 246 |
![]() |
|
If tears could build a stairway
And memories were a lane We would walk right up to Heaven And bring you back again... |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Svaki novi vrt u koji uđem donese mi zadovoljstvo. Dakle, bilo mi je zadovoljstvo ući i u tvoj vrt.
|
|
![]() |
|
Prvo da vas sve ljepo pozdravim!! Dugo me nije bilo s vama (privatni problemi),ali to ne znači da sam vas zaboravila. Ispričavam se svima kome sam trebala poslati reznice truba,ali su mi propale. Škicala sam ja po vašim vrtovima i neznam koji je ljepši,ali se nisam stigla javljati. Kod mene ima nešto noviteta,a to će slikice pokazati!!!
|
|
![]() |
|
![]() ![]() napokon sam uspjela da se sruši ovo strašilo na mom djelu dvorišta,nakon 4 god mi uspjelo,jupiiii
![]() |
|
![]() |
|
pa sam dobila mjesta i napravila ovo na tom mjestu
![]() ![]() tu je i staro-novi kamenjar,još ima posla na njemu....
![]() magnolija i juka
![]() ovo je šljiva koju još ne smijem srušit pa sm tu posadila perunike
![]() japanska dunja i još jedna jukaa
![]() i još jedna šljiva,po njoj će se penjati slak i posijala sam oko noćne frajle,al su većinu potamanili puževi.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
malo pojedinačnog cvijeća
novi klematis
![]() stari klematis
![]() fuksijee
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kaktusićii
![]() police na zidu jer su mi ih puževi počeli jesti
![]() ![]() ![]() evo jednog kojeg su proždrljivci načeli
![]() |
|
![]() |
|
nove koprivice
![]() mini ruža
![]() jaglac usred ljeta
![]() ruža
![]() afrički ljiljan
![]() žuta perunika-jedina koja je ove god procvala
![]() nešto iz kamenjara
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
ajmeee prekrasne fuksije
![]() koliko je stara ona stablašica? |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
ovako su bili kaktusi dok ih puževi nisu napali
![]() ovi veći su složeni uz kuću
![]() "nešo" s mora,trebalo bi imati žuti cvijet,ali ne cvate još
![]() jasmin
![]() glicinija je cvala,a ima opet pupove,bit će još cvijeta
![]() ![]() cvjetala je i moja mala magnolija
![]() i srćeka
![]() |
|
![]() |
|
na livadi pored kuće svaki dan me posjeti ova roda,samo ju nikako nagovoriti da me riješi žaba iz grabe
![]() |
|
![]() |
|
hvala kontesaa, stablašica je od prošle godine.
|
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Fuksije su ti
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 23> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |