Duda-Lave -moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4546474849 133> |
Korisnik | |
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
ojjjj cure što ste me nahvalile....to je tako lijepo čutiiiii a danas sam vidla jedno moje malo čudo i jako sam se razveselila tako sam cijuknula da su svi se sjatili da vide šta je mislili su da sam poludila no evo još slikica i hvala vam svima koji šetate mojim vrtom
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Natalija i ja imamo iste misli! Malo kasnim kod tebe i upravo čitam o tvojim gostima! Ima nas svakakvih i tu se niš ne more! Ti znaš da je tvoje cvijeće lijepo, a to što oni ne znaju u tome uživati. .....njihov problem!Tti se zato ne grizi .............(
![]() ![]() Malo sam i ljubomorna na tebe kad vidim da ti bijeli ljiljan iliti ismene festalis već cvjeta - moj tek krenuo sa listovima!
Ah, ta morska klima.................
![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
i da - škartaj te goste
![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
dudo prekrasno ti je cvijeće
one tvoje famozne plave verbene su čudo, niukad nisam naišla u prodaji na njih ali najljepši mi je ovaj ljetni ljiljan |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Joj,kak je kod tebe lijepo
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() ![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ajme sad sam pročitala da ideš opet peglat..... imam i ja hrpu na stolici u spavaćoj ....da ti malo teleportiram
![]() A one tvoje zločeste goste trebalo bi dobro zbiksat
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Bok ljepotice
![]() ![]() ![]() Uživajte u svom cvjetnom raju.....
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Ovaj ljetni ljiljan je predivan,baš mi se sviđa,volim takve trubaste biljke.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
halo cure bokkk...evo kod mene divan dan napokon niti zerice oblačka lipo vrime pa su svi se okolonaokolo razmilili....hvala šta mi dolazite u vrt i dajete mi imena biljkica
![]() ![]() |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Bijeli ljiljan
![]() ![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
prekrasan vrt...
![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
prekrasan ti je bijeli ljiljan
![]() ![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ova ruža penjačica je prekrasna, iza ptičice sam vidjela da će cikas imati punoo novih listića, ni meni neće tritoma cvasti nešto joj kod nas ne paše,
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Dudo roze ruzica je vrh,bas se divno rascvjetala
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4546474849 133> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |