Chat - Brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 113> |
Korisnik | |
UltraDwlux ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 396 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
>___< onda niša, ipak ostajem pri sladoledu i hladnom piću :)
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
caca5 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2010 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 608 |
Dodji kod mene,imamo 2 jezera i banju...Pa izvoli,mada ja nisam ljubitelj stajacih voda...I moje hladjenje se svodi na ventilator:)
|
|
![]() |
|
UltraDwlux ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 396 |
caca5 a što ako nemamo plažu ? ja sam u Osijeku, nemam niš...čak i limun se smežurio T_T topim se, otvaram povremeno friđ da me rashladi !
|
|
![]() |
|
caca5 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2010 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 608 |
Da li se od vrucine moze poginuti? Imam ja resenje,Napravite limunadu s medom,i pravac plaza...
![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
VRUĆE MI JEEE !!!POGINUĆUUU!!!
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
lollipop ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 122 |
Caca ajde javi mi adresu na pm poslat ću ti nešto salvetica
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Julija D ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 176 |
Caca, stvarno si nestrpljiva!!! ...vidi mog avatara!
|
|
![]() |
|
Mozda me ovde neko spazi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Dobrodošla , a sad giba spavati , laku noć svima !!!
![]() |
|
![]() |
|
nirvana ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 10 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 183 |
hvala na dobrodošlici
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
dobro nam dosla nirvana
![]() ![]() |
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
da, otvoriš novu temu...također je moraš nasloviti i onda stavi sliku, piši post....
|
|
![]() |
|
nirvana ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 10 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 183 |
otišla do galerije i da kliknem na nova tema,da,da plavuša sam
|
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
u dijelu gdje objavljujemo svoje radove otvori svoju galeriju pa sliku stavi tamo.....
|
|
![]() |
|
[URL=http://www.cvijet.info//slike_cvijeca/decoupage/Trebam pomoć,kopiram sliku ionda ne znam di ću s njom!U galeriju ne mogu pa sam je stavila ovde?!Hvala Valisa na dobrodošlici!
|
|
![]() |
|
nirvana dobro nam došla
![]() |
|
![]() |
|
Veliki pozdrav svima!Tražila sam pomoć za svoj jasmin našla vas i salvete i ostala zarobljena.Uživam gledajući galeriju radova,tako da mi se čini da vas poznajem već dugo.Počela sam i ja nešto raditi ,pokupovala tonu salveta,škrinja,kutija.Nadam se da ću ubrzo skužit stavljanje slika.Veselim se tečaju u Art shopu!
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
obavijest
03.07. organiziramo veliki susret svih članova ovog foruma
ovdje možete sve pratiti
pozivam sve s hobby dijela foruma da nam se pridruže......
![]() |
|
![]() |
|
ja ne radim... samo odmaram počeo godišnji i sad odma 2 l sladoleda i filmovi ! ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 113> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |